HAL9000 11.02.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam!Jak w temacie, jestem na etapie zakupu płytek i kiedy porównuję ceny ze sklepów internetowych to widać zdecydowaną różnicę w cenie względem hurtowni czy też sklepów "normalnych" Czy macie jakieś doświadczenia z takimi sklepami, jak z jakością towaru i ew. reklamacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariog 14.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hal ja kupowałem w tym sklepie http://topceramika.pl/.Też się bałem jak to będzie ale na samej łazience oszczędność sięgała ok 1600zł .Dla jednego to mało ,dla innego dużo .Kontakt ze sklepem bezproblemowy .Przesyłka przyjechała w umówionym terminie dobrze zabezpieczona .Płytki oczywiście w pierwszym gatunku.Jak z reklamacjami to nie wiem bo nie było czego reklamować .W całym transporcie były pęknięte bodajże 2 szt .Najlepiej przed zakupem poszukaj opinii o danym sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts