Majask 11.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Potrzebuję małej rady w sprawie kupna paneli. 1. Nie wiem na które się zdecydować, Pergo czy Barlinek. 2. Gdzie je kupić, mam zamiar wybrać wzór w salonie podłóg w mojej okolicy a zamówienia dokonać w sklepie internetowym - tak będzie taniej prawda? Tylko gdzie to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skowron33 11.02.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Potrzebuję małej rady w sprawie kupna paneli. 1. Nie wiem na które się zdecydować, Pergo czy Barlinek. 2. Gdzie je kupić, mam zamiar wybrać wzór w salonie podłóg w mojej okolicy a zamówienia dokonać w sklepie internetowym - tak będzie taniej prawda? Tylko gdzie to kupić? Pomysł świetny Co do wyboru paneli to i jedne i drugie są warte swojej ceny tylko chcesz parkiet czy panel laminowany? Co do zakupu to ja i mój znajomy kupiliśmy podłogi w takim sklepie internetowym http://podlogi24.net , masz tam i Barlinka i Pergo i jeszcze kilka innych podłóg. Ceny są rożne ale ogólnie tańsze niż w salonach z podłogami do tego przesyłka za darmo. Wejdź, sprawdź czy jest to co Cię interesuje i zakup jeśli znajdziesz Daj znać czy parkiet czy laminat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 12.02.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pomysł świetny Co do wyboru paneli to i jedne i drugie są warte swojej ceny tylko chcesz parkiet czy panel laminowany? Co do zakupu to ja i mój znajomy kupiliśmy podłogi w takim sklepie internetowym http://podlogi24.net , masz tam i Barlinka i Pergo i jeszcze kilka innych podłóg. Ceny są rożne ale ogólnie tańsze niż w salonach z podłogami do tego przesyłka za darmo. Wejdź, sprawdź czy jest to co Cię interesuje i zakup jeśli znajdziesz Daj znać czy parkiet czy laminat. O super dzięki za podrzucenie sprawdzonego sklepu z panelami Już nawet znalazłem to co mnie interesuje a mianowicie laminowane panele Pergo model Dąb zwęglony deska z tej stronki: http://podlogi24.net/marki-panele-szwedzkie-pergo-o_c_92_1.html Jeszcze tylko muszę dobrać podkład i zamawiam. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skowron33 12.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No Pergo na pewno nie będziesz żałował . To najlepsze panele laminowane więc dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majask 12.02.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No Pergo na pewno nie będziesz żałował . To najlepsze panele laminowane więc dobry wybór No też tak myślę bo obczytałem się wczoraj pół dnia o panelach pergo i same pozytywne opinie. O tym sklepie też dobrze piszą więc postanowiłem nie szukać już nic innego tylko zamówić Teraz będziesz czas na porządne układanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skowron33 14.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Odezwij się jak zamówisz, czy wszystko ok w tym sklepie Chcę wiedzieć czy warto go dalej polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 17.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja też jak szukałam opinii o balterio i panelach w ogóle, to nie natrafiłam na nic negatywnego o pergo natrafiłam natomiast na mnóstwo negatywnych opinii o Barlinku. Więc jakby ktoś się jeszcze zastanawiał nad takim wyborem, to zachęcam do lektury opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syllvia 22.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ja szukałam o panelach i podłogach drewnianych. Z tych w niższych cenach to dobre opinie na stronach wnętrzarskich mają Egger, Vox, Balterio a podłogi Tarkett i Globalwood. O pozostałych nie wiem , jakoś w oko mi nie wpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 26.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Potrzebuję małej rady w sprawie kupna paneli. 1. Nie wiem na które się zdecydować, Pergo czy Barlinek. 2. Gdzie je kupić, mam zamiar wybrać wzór w salonie podłóg w mojej okolicy a zamówienia dokonać w sklepie internetowym - tak będzie taniej prawda? Tylko gdzie to kupić? Przede wszystkim pytanie czy chcesz mieć na podłodze drewno czy laminat? Bo wymienione firmy produkują 2 zupełnie inne produkty. Radzę poczytać na stronie producenta albo popytać sprzedawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienia82 09.03.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Pomysł świetny Co do wyboru paneli to i jedne i drugie są warte swojej ceny tylko chcesz parkiet czy panel laminowany? Co do zakupu to ja i mój znajomy kupiliśmy podłogi w takim sklepie internetowym http://podlogi24.net , masz tam i Barlinka i Pergo i jeszcze kilka innych podłóg. Ceny są rożne ale ogólnie tańsze niż w salonach z podłogami do tego przesyłka za darmo. Wejdź, sprawdź czy jest to co Cię interesuje i zakup jeśli znajdziesz Daj znać czy parkiet czy laminat. Ja mam wypatrzon pergo orzech włoski i w sklepie stacjonarnymw Gdańsku kosztuje 135-140 zł a w sklepie podlogi24.net za 142 zł wiec drożej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 19.03.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ja kupowałem Tarketa, chciałem kupić przez internet ale dodając koszt przesyłki wychodziło tyle co w sklepie (podłoga 12 m2) na 100 m2 może by się opłacało ale w jednym sklepie nie mogłem znaleźć wzorów do każdego pomieszczenia. Wyszło na to że do każdego pokoju w innym sklepie kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts