Jarre 11.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam. Mam mały problem, kupiłem w sklepie C. oprawę do świetlówek, jednak po wyjęciu jej i otwarciu okazało się, że wszystkie kable są luzem tzn. nie połączone w żaden sposób. Próbowałem szukać schematów podłączenia i wg. nich podłączać, lecz z faktu, że z elektryką nie miałem wiele do czynienia, nie wiem czy zrobiłem to w prawidłowy sposób. Poniżej zamieszczam zdjęcie i proszę o odpowiedź czy tak jest dobrze, a jeśli nie to co spartoliłem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 12.02.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Włóż świetlówki i spróbuj uruchomić. Napewno nie wybuchnie. Pierwszy z brzegu schemat - http://img230.imageshack.us/img230/7049/dscn0409800x600or6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts