ankou 11.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Witam, oto moje zadanie, urządzić pokój dzienny, 18m2 (3x6m) jako część 48m2 mieszkania. Niestety pokój ten musi pełnić funkcje: - pokoju dziennego: czyli kanapa, do opoczywania, czytania, oglądania tv, - sypialni - rozkładana kanapa lub narożnik, - biura (2 małe biurka), - garderoby (duża szafa) - jadalni (najlepiej rozkładany stół), nie będzie używany codziennie, - pokój gościnny (kanapa+stolik/ława) Wiem, nie lada wyzwanie, ale trzymam się myśli, ze uda się połączyć wszystkie funkcje lub zrezygnować z jak najmniejszej ich ilości. Efekty pokażę, jak uda się już urządzić, mam nadzieję, że w ciagu 2 miesięcy się uda. Wkleję plan pokoju, a następnie kilka inspiracji. Wszelkie pomysły, doświadczenia, sugestie na wage złota. Do dzieła! Edytowane 14 Lutego 2013 przez ankou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankou 11.02.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Plan pokoju. Wymiary 3x6m Edytowane 11 Lutego 2013 przez ankou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankou 11.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Co nieco o stylu i inspiracjach. Póki co ściany są szaro-beżowe. Podloga - parkiet dębowy, układ okrętowy. To, co mi się podoba to prosty klasyczny styl angielski, może być lekko unowocześniony, nie pogardzę rownież starą dobrą Ikeą Chciałabym wpleść troszeczke industrialu, np. w postaci lamp. Kolory: szary, beż, brąz, biel, biel, biel czerń. Klika inspiracji: Podoba mi się obudowanie kanapy regałami bądź szafkami: Edytowane 11 Lutego 2013 przez ankou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankou 11.02.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Lamelki jako dekoracja: Edytowane 11 Lutego 2013 przez ankou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankou 11.02.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) TV prawdopodobnie zawieszone na ścianie, tło jakos zaznaczone Edytowane 11 Lutego 2013 przez ankou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankou 11.02.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Z czasem wrzucę więcej zdjęć. Pierwszy pomysl jaki mi sie nasuwa to szafy po lewej stronie od wejścia. Są najwieksze z mebli, więc szkoda jakby zawaliły przejście i światło. Padło na ikeowski PAX. Birkeland bądź Risdal. Białe. Drzwi na zawiasach, 2x100cm lub 100+50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts