Kulczyk 11.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam serdecznie, na forum wpadłem wczoraj przypadkiem szukając fachowców do prac wykończeniowych. Nie tak dawno zakupiłem swoje pierwsze M (Kraków 58 m+ ogródek). W chwili obecnej inwestycja ukończona, czekam na odbiory inspekcji budowlanej i oddanie do użytkowania. Z miejsca chciałbym podziękować za czytelną "listę biało-czarną" fachowców, na moim etapie poszukiwań jest nieoceniona, mam nadzieję, że poleceni w niej specjaliści spełnią moje oczekiwania:) Ogródek w rzeczywistości jest dużo większy. Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka75 18.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam, Jestem stałą czytelniczką, ale dopiero debiutuję w charakterze piszącej forumowiczki Miło mi i do usłyszenia. Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts