DrKubus 12.02.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Po kilku latach poszukiwania projektów i kilku długi miesiącach rozmów z architektem, mam przed sobą projekt własnego domu. Ponieważ najwyższy czas na jego postawienie szukam wykonawcy min. SSO, najchętniej SSZ. Czy znacie firmy które budują domy z prefabrykatów (zarówno drewniane, keramzytowe jak i w każdej innej technologii)? Szczególnie interesują mnie firmy, które realizują projekty indywidualne (a nie tylko te które mają w ofercie). Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami z takimi firmami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 17.02.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Po kilku latach poszukiwania projektów i kilku długi miesiącach rozmów z architektem, mam przed sobą projekt własnego domu. Ponieważ najwyższy czas na jego postawienie szukam wykonawcy min. SSO, najchętniej SSZ. Czy znacie firmy które budują domy z prefabrykatów (zarówno drewniane, keramzytowe jak i w każdej innej technologii)? Szczególnie interesują mnie firmy, które realizują projekty indywidualne (a nie tylko te które mają w ofercie). Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami z takimi firmami. Pozdrawiam Dom w technologi tradycyjnej wydzie cie tak samo jak nie taniej. Jak masz pieniadze to w miesiac budynek bedzie stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts