passoa85 12.02.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Moja okropna, stara i wołająca o POMOC WAS nie dokończona klatka schodowa...a mianowicie do połowy jest błazeria stare czasy lat 90:) schody są drewniane, bardzo ładne tylko potrzebują renowacji, szlifowania i lakieru, poręcz i tralki bedą drewniane proste i teraz pytanie: CO ZROBIĆ NA ŚCIANĘ CZY FARBA CZY TYNK STRUKTURALNY chciałam coś oryginalnego a może tapeta albo jakiś materiał? Czy może sotawić błazerię i pobielić doradzcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 12.02.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Boazeria to nie mój świat, kojarzy mi się ...staro ...więc nie wiem czy będę obiektywna , mnie niestety się nie podoba i bym sie jej pozbyłaTylk ostrukturalny byłby nowocześniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passoa85 12.02.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Boazeria to nie mój świat, kojarzy mi się ...staro ...więc nie wiem czy będę obiektywna , mnie niestety się nie podoba i bym sie jej pozbyła Tylk ostrukturalny byłby nowocześniejszy no właśnie tylko boję się co tam jest pod spodem pewnie dziury i korniki a poza tym koszty będą wysokie jak oderwę bo trzeba cementować dziury wygładzać itd. może jednak coś zasugerujecie albo jakieś linki z realizacjami proszę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passoa85 13.02.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam a jaką farbę polecacie żeby wybielić taka błazerią???? i najpierw ją zmatowić papierem ściernym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 13.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Zostawiasz, no dobra, ale chcesz ją odświeżyć czyli machnąć samym lakierem czy pomalowac na jakoś kolor? (osobiście widziałabym tylko biały, tak po skandynawsku). Jeżeli kolor, to trzeba będzie szlifowac do drewna. Znalazłam stronkę która moze cie zainspirować http://www.zpotrzebypiekna.pl/2010/05/przed-i-po-o-ktorym-zupenie-zapomniaam.html Moim zdaniem swietne metamorfozy Edytowane 13 Lutego 2013 przez alladyn71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 13.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Zostawiasz, no dobra, ale chcesz ją odświeżyć czyli machnąć samym lakierem czy pomalowac na jakoś kolor? (osobiście widziałabym tylko biały, tak po skandynawsku). Jeżeli kolor, to trzeba będzie szlifowac do drewna. Znalazłam stronkę która moze cie zainspirować http://www.zpotrzebypiekna.pl/2010/05/przed-i-po-o-ktorym-zupenie-zapomniaam.html Moim zdaniem swietne metamorfozy Jestem po takiej akcji w wiatrołapie domu mojej teściowej - wystarczy matowienie papierem ściernym. Malowanie wykonane farbą DULUX (z serii kuchnia łazienka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiz 13.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Zostawiasz, no dobra, ale chcesz ją odświeżyć czyli machnąć samym lakierem czy pomalowac na jakoś kolor? (osobiście widziałabym tylko biały, tak po skandynawsku). Jeżeli kolor, to trzeba będzie szlifowac do drewna. Znalazłam stronkę która moze cie zainspirować http://www.zpotrzebypiekna.pl/2010/05/przed-i-po-o-ktorym-zupenie-zapomniaam.html Moim zdaniem swietne metamorfozy Biała faktycznie tak nie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 01.03.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) IMHO biała na starej boazerii trąci szpitalem albo szkołą. Ja u siebie zerwałem , poszła szpachla na ściany i farba w kolorze. Jest OK. Edytowane 1 Marca 2013 przez subfosylny literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts