firewall 12.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Długo wahałem się czy zakładać dziennik, ale postanowiłem jednak zaryzykować.Będzie to mój pamiętnik budowy domu, który w założeniach jest już tym moim ostatecznym siedliskiem na Ziemi.W związku z tym wszelkie opinie, charakterystyki i relacje będą miały charakter subiektywny.Ponieważ będzie to mój prywatny pamiętnik dlatego zwracam się do wszystkich czytających o wpisy do komentarzy (odnośnik w stopce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.02.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.02.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.02.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.03.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall protest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 08.03.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 18 Listopada 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.03.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 18 Listopada 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.03.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 18 Listopada 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.03.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.04.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.04.2013 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 18 Listopada 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.05.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.05.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora.. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.07.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 07.08.2014 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 wywaliłem jeszcze trochę postów ze zdjęciami gdyż nie chciały usunąć się z nimi. Droga Redakcjo nie chcesz mieć ludzi na swoim forum piszących prawdę to nie dziw się że są ludzie którzy buntują się przeciwko waszym działaniom. Nie podobają mi się wasze działania czyszczące wpisy o działalności firm pana Pięknego,Chrabąszcza czy Cichawy.Pewnie są jakieś jeszcze inne firmy wobec których jesteście niezwykle wyrozumiali, ale piszę tylko o tych z którymi spotkałem się w wątkach na które zaglądałem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts