firewall 12.02.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zapraszam do wyrażania opinii nt. mojej budowy. Chętnie podyskutuję o wadach i zaletach mojego budowania. firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 to ja będę pierwsza kibicującą trzymam kciuki i czekam na więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witaj, witaj Kendro!Kobieca dłoń też przyda się. Szczególnie przy urządzaniu wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam Cię sąsiedzie Choć Mysłowice są dość duże , znam trochę okolicę , rodzinka mieszka ;tu i tam:) Zamiary masz idealnie sprecyzowane, widać że już dokładnie wiesz czego chcesz, czego nie mogłam na tamtym etapie powiedzieć o sobie Życzę powodzenia i będę śledzić A Kendrusia zawsze trzy kroki przede mną ha ha Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 12.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witaj! Wreszcie Twój dziennik Będę często zaglądać. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.02.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 teren wygląda bardzo ładnie przyjemna okolica, oby się Wam dobrze mieszkało. no to podpatrujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.02.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 zycze wytrwalosci i zdrowia, z reszta mozna sobie poradzic. ps. info o profilach, gdybys zajrzal najpierw tutaj:80x40 #3100x100 #340x40 #3 co w ktorym miejscu widac na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 18.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Miałem kiedyś znajomych na Brata Alberta w Imielinie. Ze zdjęć wynika pewnie że kilka rzutów beretem od Twojej budowy. Być może nawet gdzieś w pobliżu biegałem jak u nich siedziałem z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.02.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) W związku z dziwnymi działaniami Redakcji postanowiłem wykastrować wątek ( podobnie jak czyni Redakcja w innych wątkach). Nie chce mi się kasować wszystkich moich postów, ale postanowiłem wykasować najbardziej osobiste wątki gdyż straciłem zaufanie do właścicieli forum Muratora. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez firewall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 26.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam zza miedzy ). Co do drewna na więźbę to nieustająco polecam tartak Witkowscy. Drewno do zobaczenia u mnie bo zostało troszkę i sobie leżakuje albo można jeszcze zobaczyć odkryte elementy nad tarasem. Suche, zaimpregnowane , nie zielone ( mimo, że napisane na etykietach było "na zielono"). Niestety nie podam ceny, bo wyceniany był komplet: więźba, montaż, deski podrynnowe, łaty i coś tam co jeszcze było potrzebne a samo zestawienie robili sobie w tartaku z projektu samodzielnie ponieważ nie miałam zestawienia. Powodzenia w budowie, podglądam, kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.02.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tyle że ten tartak jest dosyć daleko, a u mnie tylko 6,5m3 więźby. Ale muszę pomyśleć nad opcją suszonego drewna. Na razie myślałem o kupnie normalnej więźby i suszeniu jej w sztaplu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 26.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tyle że ten tartak jest dosyć daleko, a u mnie tylko 6,5m3 więźby. Ale muszę pomyśleć nad opcją suszonego drewna. Na razie myślałem o kupnie normalnej więźby i suszeniu jej w sztaplu. U nich nie ma kłopotu bo bywa, że jeżdżą w nasze strony i mogą coś zabrać przy okazji. Tak było u nas kiedy zdecydowaliśmy się na jakieś dodatkowe elementy. A drewno suszone ( prawdziwie) polecam. Prościutkie i lekkie jak na naprawdę solidne belki. Wiem, bo nasz budowlaniec ( nawiasem mówiąc złoty człowiek ) najpierw nas wyśmiał ( on może nie dosłownie ) a potem zwracał honor za kapitalne drewno. No i jeszcze to nasze było czterostronnie strugane więc milutkie w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Podzwonię, dopytam się. Trochę boje się że cena mnie zabije. Co prawda tak ładnie piszesz że już czuję jego zapach ( kocham drewno w domu i w meblach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raźny 27.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witaj Fire. Kibicuję! I będę zaglądać.Rażny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rupi80 01.03.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Pozdrawiam zza miedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 02.03.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 dzięki za wsparcie. Jutro powinny być już rzuty i fasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellost 03.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dobry wieczór! Czekałem na rysunki i się doczekałem. Ale pani architekt chyba troszkę spaprała elewację wschodnią - rynna od strony garażu Poza tym - jestem bardzo ciekaw postępów na budowie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.03.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 pilnowałem rzutów. Wschodnia elewacja jest mało ciekawa, ale jest ona potraktowana trochę po macoszemu, bo w sumie nie będzie ona zbyt eksponowana. Jest to taka część "techniczno-gospodarcza" działki. Od dojazdu będzie widoczna raczej górna część. Poza tym układ okien wynikał z funkcji pomieszczeń i niewiele można tu było pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts