SzymonXY 12.02.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Witam was!Ostatnio szukam jakiś ciekawych pomysłów na zagospodarowanie miejsca na ścianie w sypialni. Znalazłem bardzo oryginalne plakaty metalowe na PosterPlate. Cenowo wygląda podobnie co chińskie ozdóbki z supermarketów, więc wolę wydać na coś co jest lepszej jakości i naprawdę jest unikatowe. Plakaty te są wykonywane przez prawdziwych artystów i wyglądają bardzo profesjonalnie. Wzorów jest już sporo, więc wybór jest spory. Co sądzicie o tych plakatach? Ma je ktoś z was? Edytowane 12 Lutego 2013 przez SzymonXY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Tak pani Szymonie i wydaje mi się, ze zaraz Pana wytną za nieudolna reklamę. Plakaty fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonXY 12.02.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie chodziło mi o reklamę Podałem przykład, o którym mówię, by osoby, które nie widziały tych plakatów mogły szybko je znaleźć i ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts