Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 167
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Decyzja podjęta, będzie półka, dół fornir, plecy w kolorze ściany. No i mój mąż, pan Symetryczny ;) , mnie zadziwił, bo optuje za asymetrycznym zawieszeniem półki. Obok niej obraz powieszony, lub postawiony. Sama nie wiem:rolleyes:, jak myślicie?
Czyli po stronie wzoru na szkle?

to naprzeciwko okna tarsowego też masz okno?

Wydaje mi się, że lepiej byłoby, gdyby półka była nie "wchodzącą" w okno. czyli obraz czy grafika nad tą białą częścią.

Nie, nie mam oczywiście.

Mój mąż wymyślił jeszcze jedną rzecz, rozkręca się :lol2:

45.jpg

Oczywiście z myślą o ścianie za TV. Co o tym sądzicie? Ja uwielbiam beton, ale nie umiem ocenić, czy to do naszego salonu pasuje.

Tak sądzicie? Nawet po likwidacji wymyślnego sufitu i lampek kryształowych ;) ?

Nie chciałabym zostawiać tej ściany takiej zupełnie gołej.

Płyty sa również w wersji bielonej ...

jaksie ja uważam, ze nie, meble nie sa w tym stylu aby pasowały do betonu. Nie nakręcajcie się na beton, tak jak wcześniej na k-g. Macie jeszcze chwilkę aby pomyśleć, pogłówkować, pokombinować. Edytowane przez żona m