jaksie 21.02.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To biały lacobel - szkło. Jakoś ciężko wyobrazić mi sobie techniczene rozwiązanie tej pólki. Ale ja się nie znam, może ktoś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 21.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Na zdjęciach ta biel ma dość ciepły odcień przynajmniej na moim komputerze. Nie powiedziałabym, że jest to taka czysta biel. Z tego co pamiętam to szafka byla robiona na zamówienie wg waszego pomysłu. Może macie dobry kontakt z tym stolarzem i coś on podpowie. Z drugiej strony biała półka dobrana odcieniem powinna dobrze wyglądać. Ja jestem na ietapie zamawiania szafek więc mogę podpytać przy okazji ale to nie tak na szybko. Choć z drugiej strony może i ta półka mogłaby być z takiego lacobelu - jeżeli może być ze szkła przezroczystego to dlaczego nie. Edytowane 21 Lutego 2013 przez Justyna P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Zapytam naszego stolarza, co myśli na ten temat, ale obawiam się, że gruba pólka z lacobelu też będzie za ciężka na taki niewidoczny montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 22.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ale może ten stolarz zaproponuje jakąś dpowiednią alternatywę która będzie pasowała kolorystycznie a będzie lżejsza. Chyba wcześniej pisałaś że nie ma tam tego gdzie zakotwiczć - może są jakieś lekke tworzywa podobne do lacobelu (ala plastik - ale się nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiolek1976 23.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam wszystkie panie i panów bo pewnie i oni nas podglądają na tym forum. Droga jaksie mnie czeka również taka zmiana, kiedyś też mnie ktoś namówił na zabudowę tylko, że na całą ścianę. I dlatego mam większy problem z którym muszę sobie jakoś poradzić. W twoim przypadku jaksie myślę, że najważniejsze, że dojrzałaś do tej myśli. Sufit rzeczywiście zmień, ale nie ruszaj całej reszty. Zabudowa jest moim zdaniem do wymiany i radziłabym raczej coś pod temat twojej komody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.02.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No dzięki, a ty co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiolek1976 25.02.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiolek1976 25.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Przepraszam , ale jestem w pracy i mam debilny komputer , przed chwilą się uzwenętrzniłam a on mi wszystko skasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiolek1976 25.02.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W skrócie mam dużo dylematów związanych z tą ścianą na pewno zmiana koloru obecnego czytaj (babie lato) na zbliżony do twojego. W całym salonie mam beżowy gres polerowany, okna złoty dąb i syndrom bałaganu wnętrzarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 może załóż oddzielny wątek, wstaw zdjęcia i dziewczyny coś poradzą Ja jestem po rozmowie z naszym zaprzyjaźnionym stolarzem. On nie podejmie się zrobienia półki bez pleców Zaproponował wersję w fornirze i wersję w białym lakierze. Obie z plecami na 30 cm. Jak radzicie? Ciemniejsza półka będzie się odcinać bardziej od ściany. Pytanie czy to dobrze czy źle? Na białej półce niektóre ozdoby mogą się zgubić, zlać z tłem. Wydaje mi się też, że drewniana będzie bardziej elegancka niż lakierowana .... Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.02.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dzięki, zachęcam innych do głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.02.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No, moi drodzy? Liczyłam na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 26.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Słuchaj a może drewniana a plecy w kolorze ściany? Przynajmniej z daleka będą się zlewały. Tzw. mniejsze zło. No nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.02.2013 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dzięki Musiałby to być jakiś kolorowy laminat, boję się, że z bliska to nie będzie dobrze wyglądało ... No i musiałabym bardzo dobrze dobrać kolor, a nie chciałabym z zamówieniem półki czekać do pomalowanych ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 jaksie, skoro na białej część ozdób by zniknęła, to rób w fornirze.Plecy pod kolor ściany są dobrym rozwiązaniem. Ale dlaczego kolorowy laminat? Ja u siebie planuję robić szafę i pomalować ją dokładnie na kolor ściany. Ta sama farba (producent i numer), tylko do drewna, a nie do ścian. Myślę, że będzie dobrze. A gdyby się nie dało, to i plecy z forniru będą ok. Tym bardziej, jeśli będzie to ten sam fornir, co na komodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.02.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 O takim rozwiązaniu nie pomyślałam ... fornir planuję identyczny jak w komodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dodatkowy plus jest taki, że przy zmianie koloru ściany można zmienić kolor mebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.02.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Narendil, chyba zdecydujemy się na twoje rozwiązanie Dzięki:hug: Jakimi farbami będziecie malować? Sama pomalujesz szafę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Narendil, chyba zdecydujemy się na twoje rozwiązanie Dzięki:hug: Proszę Jakimi farbami będziecie malować? Sama pomalujesz szafę? Sama, sama Ściany mam pomalowane Tikkurilą, to i taką samą farbę wezmę na szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts