żona m 31.07.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 jaksie i jak z remontem, już po czy jeszcze przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 W trakcie Poleciała zabudowa nad komodo-kredensem, poleciał sufit i zabudowa wokół telewizora. Właśnie kladą się płyty betonowe na ścianie TV i już wiem, że będzie mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.09.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jeszcze nie jest dopieszczone, ale już coś widać. Stanęło na półce z plecami w kolorze ścian i płytach betonowych. Nam się bardzo podoba, salon wydaje się dużo większy.Będziemy zmieniać poduchy i planujemy nowe zasłony, ale też białe. http://img546.imageshack.us/img546/7696/mwjx.jpg ImageShack.ushttp://img856.imageshack.us/img856/7740/wt99.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.09.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 woow! część telewizyjna - mega. rzeczywiście przestrzeni jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Kurczę, jaksie, zanim przeczytałam opis, to zastanawiałam się jak zamocowałaś półkę. Moim zdaniem, super to wyszło. Świetnie się wtopiła w tło. Salon zyskał. Jest lepiej Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Baaaardzo ładnie I białe głosniczki są? gratuluję Tylko zasłony - zresztą ładne i pasujące - dałabym dłuuuuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.09.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ave! tak, białe A zasłony co pranie, są krótsze Planujemy nowe, jak pisałam. Dziękuję dziewczyny. bałam się tego betonu, bo wiele z was mi go odradzało, ale nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 10.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dopiero zobaczyłam, że już po.....bardzo ładnie wyszło, jest świeżo i przestronnie. postawiłabym coś jeszcze na kredenso-komodzie (pod obrazem?) dla zrównoważenia tej ilości drobiazgów na półce, ale nie jestem pewna...trzeba byłoby to zobaczyć...sama mam duży problem z ozdobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts