KPO1 11.03.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Jesteśmy bardzo zadowoleni z decyzji w sprawie okien. Poszerzyliśmy je z 3,60 - w projekcie do 4,80. Jedno skrzydło ma 1,60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta16 15.03.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Witam Agnieszka K82:-) Rozpoczęliśmy budowę w lipcu i teraz jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego z instalacjami. Budujemy się w zachodniopomorskim, wiec to pewnie dla Was za daleko. Pozdrawiam:-) Edytowane 15 Marca 2015 przez Aneta16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 21.03.2015 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Agnieszka 82 .....My jesteśmy blisko, jakby co daj znać...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela81 27.03.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam was, u nas zalewają strop, roboty idą jak po maśle. Mam pytanko odnośnie tarasu. Jakie macie pomysły ? Co dajecie na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibimaster 12.04.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam wszystkich,Mojej rodzinie również spodobał się projekt Poranna Mgła, kupiliśmy w styczniu projekt i na jesieni mieliśmy rozpocząć budowę.Niestety z przyczyn losowych budowa stała się niemożliwa. Jeżeli ktoś byłby chętny odkupić projekt Poranna Mgła M122 oczywiściew mocno promocyjnej cenie to proszę o kontakt mailowy: [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilbo 29.04.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam,Planujemy z mężem budowę domu wg. projektu Poranna Mgła.Idealnie byłoby zobaczyć jak w rzeczywistości taki dom wygląda nie tylko w projektach. Czy ktoś z forumowiczów który kończy budowę Porannej Mgły byłby tak miły i pozowolił obejrzeć swój domek?Idealnie byłoby w woj. mazowieckim ale przy takiej inwestycji możemy wybrać się na wycieczkę znacznie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela81 06.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Uwielbiam odwiedzać naszą budowę. Od poniedziałku dach. No i daję kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela81 29.05.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam, dach juz prawie ukończony, chwilowa przerwa była bo kominy stawiali. Zrobiliśmy duży taras z tyłu, i mały z przodu domu żeby usiąść sobie w cieniu jakby było na słońcu za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mak121 15.06.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witam:welcome: Jesteśmy już również po wybraniu Porannej Mgły jako projektu do realizacji , widzę że jesteśmy mniej więcej na tym samy etapie ponieważ czekamy na uzyskanie pozwolenia na budowę . Mam więc pytanie czy udało się Pani skontaktować z kimś z wielkopolski kto realizuje przez Nas wybrany projekt ? Jeżeli tak to będę wdzięczny za podanie namiaru , jeżeli nie to chętnie powymieniam się spostrzeżeniami na temat realizacji . Jesteśmy z okolic Bolechowa pod poznaniem . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaK82 17.06.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Przepraszam że tak późno odpisujé ale przez ostatnie pół roku walczę z urzędnikami i dzisiaj pojawiła się nadzieja że nowe warunki zabudowy pozwolą na wybudowanie wymarzonej porannej mgły. Oczywiście bardzo chętnie zobaczę wasz domek i bardzo bardzo dziękuję za propozycję :-)proszę dajcie znać gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaK82 17.06.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Agnieszka 82 .....My jesteśmy blisko, jakby co daj znać...:) Dajcie znać kiedy i gdzie i ogromnie dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaK82 19.06.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam:welcome: Jesteśmy już również po wybraniu Porannej Mgły jako projektu do realizacji , widzę że jesteśmy mniej więcej na tym samy etapie ponieważ czekamy na uzyskanie pozwolenia na budowę . Mam więc pytanie czy udało się Pani skontaktować z kimś z wielkopolski kto realizuje przez Nas wybrany projekt ? Jeżeli tak to będę wdzięczny za podanie namiaru , jeżeli nie to chętnie powymieniam się spostrzeżeniami na temat realizacji . Jesteśmy z okolic Bolechowa pod poznaniem . Pozdrawiam serdecznie Jeszcze nie ale jak tylko będę coś wiedziała dam znać. Pozdrawiam serdecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaK82 19.06.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam Agnieszka K82:-) Rozpoczęliśmy budowę w lipcu i teraz jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego z instalacjami. Budujemy się w zachodniopomorskim, wiec to pewnie dla Was za daleko. Pozdrawiam:-) Dziękuję Aneto ,mam nadzieję że uda mi się obejrzeć domek KPO1☺jednak jeśli nie dam znać. I dziękuję za uprzejmość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaK82 26.06.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dziękuję Aneto ,mam nadzieję że uda mi się obejrzeć domek KPO1☺jednak jeśli nie dam znać. I dziękuję za uprzejmość Aneto jednak KPO1 buduje w kujawsko pomorskie wiec to bardzo daleko .chętnie skorzystam z waszej propozycji o ile jest jeszcze aktualna bo chyba nikt z wielkopolski juz się nie odezwie a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta16 13.08.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam:-) My już mieszkamy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy piękny dom. Nie odwiedzam forum ale jeżeli AgnieszkaK82 chciałabyś nas odwiedzić to napisz. Wysłałam Ci maila. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Aneta16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINOR 24.09.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam, a może z woj. łódzkiego ktoś buduje Poranną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINOR 24.09.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 nasza Poranna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martat1984 17.11.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 nasza poranna mgła.. w wersji bez elewacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela81 25.11.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena_r 29.11.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witam Piękny ten wasz domek:) Też mocno zastanawiam się nad budową porannej, tylko mam dylemat odnośnie salonu. Sprawia wrażenie mało ustawnego, ale może się mylę. Jesli możecie wysłać kilka fotek urządzonego salonu i kuchni byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts