Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie i kiedy przegl?dacie forum muratora ?

Gdzie i kiedy czytacie i przeglądacie forum?  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie i kiedy czytacie i przeglądacie forum?

• - w domu
    • - w pracy
    • - w kafejce internetowej
      0
    • - u przyjaci

Recommended Posts

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam iPusa - w domu jakosc polaczenia kresek 3/7 i huczy za milo. Internet dziala podobnie jak na stalym laczu w fabryce. Ale jak sie limit transferu przekroczy nie pamietam jaki) - zwalnia straszliwie.

Dziwie sie wszystkim co na tepse (czy inny kabel) latami beda czekac ..a potem latami narzekac ;-)

Y

a jaki masz abonament ten za 60zł - 1GB danych, czy ten za 110 zł- 4GB? Chciałam wziaść ten za 60zł, ale boję sie że w ciagu tygodnia przekroczę limit i później bedę miała wolny Internet. Korzystałabym około 3 godziny dziennie z Inernetu. Drogo płaciłeś za modem do laptopa żeby mieć tego Iplusa? Mam dosyć nowego laptopa z jakimś wejściem ExpressCard ijeżeli modem kosztuje ok. 500zł to tak bardzo sie nie opłaca ten Iplus

W pracy i w domu. Ponieważ ciągle zajmowałam domowy komputer, mąż jakiś czas temu przytargał drugi komputer.

W ten sposób nasze życie rodzinne wygląda tak - ja siedzę w jednym pokoju i przeglądam forum, a w drugim pokoju - mąż obrabia swoje ulubione pliki muzyczne. :oops:

Dzięki za szczerość, bo już myślałam, że jestem....... inna :oops:

Przeglądam forum w domu, dzięki temu zdobyłam cenne " informacje budowlane"...... dla rozrywki też się coś znajdzie.

Okupując komputer w pewnym momencie doszło do sytuacji, że nie było wolnego komputera do pracy. Mąż kupił żonie laptopa :oops: , ale nie chce się do tego przyznać i mówi, że to jemu drugi był potrzebny :wink:

• 2 weeks później...
  • 6 months później...

w domu,

gdybym chciał w pracy to napotykam na poniższe trudności:

- prędkość netu - poniżej wszelkiej krytyki;

- zwykle brak czasu;

- szef w każdej chwili może (ze swojego kompa) wyświetlić sobie mój ekran

lub sprawdzić historię połączeń - ludziska miejcie to na uwadze.

pozdrawiam

kkza