zorza77 14.02.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dzień dobry. Od kilku dni śledzę forum i nie znalazłam żadnego wątku budujących w tym rejonie. Pewnie dlatego że jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo umiem się poruszać po forum Może tu znajdzie jakiś przyszły sąsiad? Może pokierujecie mnie na odpowiednie forum? Moje pytanie dotyczy palenia eko groszkiem w tym rejonie. Wiem, że w niektórych rejonach nie wydają zgody a my ze względu na duży dom musimy znaleźć tanie ogrzewanie i stąd pomysł na eko groszek. Oprócz tego będzie również piec gazowy. Był jeszcze pomysł kominka z płaszczem wodnym ale podobno w domach 220m2 nie jest to dobre rozwiązanie. Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/176287-warszawa-rado%C5%9B%C4%87-rejon-zb%C3%B3jna-g%C3%B3ra-eko-groszek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts