Saseta_36 14.02.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam Zastanawiam się nad wymianą drzwi zewnętrznych na nowe i moją największą uwagę przykuły drzwi firmy Labradoor z płytą MDF. Jakie są wasze opinie na temat tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Użyj opcji szukaj i wyskoczy Ci taki np. temat: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?189831-Drzwi-z-Labradoor-SzczecinZ mdf czy bez - to produkt chiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) D.S.. - zapoznaj się z regulamien i wprawadź odpowiednie zmiany w profilu (chodzi o reklamy). Może zdążysz przed administratorem Edytowane 18 Lutego 2013 przez finlandia Wyedytowałem nazwę spamera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalinowscy 18.02.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam Zastanawiam się nad wymianą drzwi zewnętrznych na nowe i moją największą uwagę przykuły drzwi firmy Labradoor z płytą MDF. Jakie są wasze opinie na temat tych drzwi? Dramat... Jak budżet ograniczony to pomyśl o polskich drzwiach metalowych : Wiked, Delta, Gerda... Najgorsze z nich będą lepsze od chińskich Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.02.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A ja z innej beczki - nigdzie w Polsce nie ma tylu tak agresywnie "walczących w sieci" firm co w Szczecinie. Aż mi żal klientów, że muszą właśnie z takich firm wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts