drzwi00 14.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam. Mam pewien problem, otóz zakupiłem w promocyjnej cenie drzwi, ale mają jedną wadę; są pęknięte (zamieszczam zdjęcie). Chciałbym zniwelować tą usterkę, ale drzwi wykonane są z dykty i ona właśnie jest wgnieciona do środka. Drodzy forumowicze, może Wy doradzicie mi jak pozbyć się tej dziury? http://i48.tinypic.com/95o3gz.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 14.02.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam Daj sobie spokój, poniesiesz jakieś tam koszty o czasie nie wspomnę a nowe płycinowe pełne w promocji w jednym z SM poniżej 90zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzwi00 14.02.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jednak jak już je kupiłem wolałbym coś z nimi zrobić. Dodam, że są to główne drzwi wejściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 To wejście do mieszkania? Czy domu??? Wtedy je wymień czym prędzej - oszczędności w ogrzewaniu zwrócą się byskawicznie. Nie ma na to patentu na naprawę. Zaszpachlować gipsem? Pewnie popęka.. Akrylem? Duża dziura.. A może szpachla blacharska + malowanie? Ps. Zawsze też możesz nakleić kolorową "łatkę" z płyty mdf i będzie taki hi-desingn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 14.02.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam Jednak jak już je kupiłem wolałbym coś z nimi zrobić. Dodam, że są to główne drzwi wejściowe. UPS - to są wejściówki ?!?! - liche odrobinę :/ to chyba najlepiej będzie łata na całą szerokość i tak jak finlandia pisał otrzymasz bardzo nowoczesny wygląd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzwi00 14.02.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dobry pomysł z tą łatką, tylko jak to wygląda w praktyce? Macie jakieś linki, zdjęcia do tych łatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stynia 14.02.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam. Mam pewien problem, otóz zakupiłem w promocyjnej cenie drzwi, ale mają jedną wadę; są pęknięte (zamieszczam zdjęcie). Chciałbym zniwelować tą usterkę, ale drzwi wykonane są z dykty i ona właśnie jest wgnieciona do środka. Drodzy forumowicze, może Wy doradzicie mi jak pozbyć się tej dziury? http://i48.tinypic.com/95o3gz.jpg Pozdrawiam Obij blachą i pomaluj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzwi00 14.02.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Skłaniałbym się bardziej w stronę tych łatek, dlatego proszę o jakieś linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.02.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 jakie linki, chłopie, masz Ty odrobinę wyobraźni ? Sam sobie poszukaj i jak znajdziesz to zapodaj. Co za leń z Ciebie !!! Kupujesz sklejkę, tniesz piłą na wymiar, malujesz na taki kolor jaki sobie chcesz, kupujesz klej do drewna i przyklejasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Skłaniałbym się bardziej w stronę tych łatek, dlatego proszę o jakieś linki Poszukaj pierwszego lepszego stolarza meblowego (producenta mebli kuchennych itp.) w swojej okolicy. Poproś by pozwolili Ci pogrzebać w odpadach. Wybierz coś (jakąś płytę gr 3-4mm), ew. przytnij w romb, kółeczko, prostokąt... pomaluj, naklej na kropelkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts