zoork1 14.02.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam ! Zabrałem się za remont łazienki. Usunąłem już ze ścian stare płytki i zabrałem się za podłogę. Jak zerwałem warstwę płytek to okazało się że jest jeszcze 2 cm warstwa cementu. Pod wanną jej nie było. Pod tym cementem jest płyta konstrukcyjna budynku. I moje pytanie brzmi czy po zagruntowaniu mogę kłaść na niej nowe płytki czy będą się dobrze trzymać czy muszę na to coś jeszcze wylać. Podłoga wygląda tak jak na załączonym foto ?? Będę wdzięczny za radę. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 20.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A wanna będzie w tym samym miejscu? Jesli tak i jeżeli beton trzyma się dobrze, to gruntuj i kładz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek1976 01.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam, ja też zrobiłem remont w łazience. Wyszło całkiem fajnie chodź smrodku od żywicy troszkę było ale myślę iż warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Haska 04.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam, to co odkryłeś pod wylewką, to nie płyta konstrukcyjna budynku, tylko lastryko. W związku z tym mam pytanie: jakiego chcesz użyć do tego kleju, bo to jest bardzo ważne? Poza tym samo gruntowanie nie starczy, musisz lepiej przygotować to podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts