usrobo 14.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 hej ! remontuję dom wyrwałem stare parapety, skułem tynkizrobiłem nowe tynki i muszę teraz zamontować parapety wewnętrzneale zastanawiam się czy jest sens wkuwania ich do ściany ?parapety będa z konglomeratu, tynkarze dali takie specjalne narożniki metalowe na ścianach i musiałbym to ciąć i skuwac tynk jaki jest cel wkuwania parapetów do ściany?czy nie mogą być równo z oknem ? michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 14.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam Nie musisz wkuwać to Twój wybór, a po co to robić - nie mam pojęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.02.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 parapet wygląda estetycznie kiedy zachodzi na tynk. Mam na myśli jego krawędź zewnętrzną ( przeciwną do okna ). Gdy tak nie jest to lipa . W związku z tym, że go się wkuwa w tynk to nie trzeba parapetu przycinać aby zaszedł na tynk. Zresztą róbta co chceta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 14.02.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 oczywiście chodzi o boki, bo z przodu to chcę go wysunąć przed tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostap 14.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Szlifierka i trochę pracy więc nie marudź i wkuwaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Zwyczajnie zrób test - połóż sobie jakiś krótszy parapet pod okno, dosuń do boku i popatrz czy Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts