T12345T 16.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 przedstawiciel vetrexu w mym rejonie - http://fix.wroclaw.pl. Ja się nie znam, jednak fachowiec bez problemu zobaczy czy dobrze montują okna. Na stronie sporo fotografii z realizacji Rafał Osobiście nie dane mi było poznać, ale słyszałem dobre opinie. Co nie zmienia faktu, że konia trza tuczyć pańskim okiem, zawsze. Nawet jak to rasowe zwierze. Niby cztery nogi ma, ale... wyłożyć się potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafBed 16.02.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wielkie dzięki. Przyjrzę się im dokładniej na targach we Wrocławiu Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 I na tym należałoby zamknąć ten temat (w sumie szkoda ze na FM nie ma takiej praktyki - temat wyczerpany=zamknięty Chociaż i tak ta cena wydaje się niska (moze mają takie rabaty?) a moze to jednak wszyscy inni są tak drodzy? Masz czas - monitoruj. Poproś sprzedawców by informowali Cię o zmianach cen. Na pewno skończą się promocje a zwykle w marcu rabty zaczynją topnieć tak jak temperatura . - 1 , -2, - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts