malka 04.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) Nikt ze znanych mi osób nie korzystał z takiej pomocy, potrafisz oszacować koszty takiej pomocy? Tu masz świetny choć stary artykuł na ten temat http://www.bzg.pl/node/156 Edytowane 4 Marca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikko 05.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Najpewniejszym zabezpieczeniem jest zatrudnienie fachowców z uprawnieniami i budowanie zgodnie z zatwierdzonym projektem. Wszystkie wyjątkowe sytuacje wypływają (w większości przypadków) z braku fachowości "fachowców" i (lub) "kombinacji" samego inwestora. No z tym co napisałeś akurat nie mam jak się nawet spierać Chyba zaczynam za bardzo kombinować i szukam problemów na siłę. Chciałbym wszystkim bardzo podziękować za udzielone mi rady. Zdecydowałem się przenieść do tematów o bociankach i założyć własny dziennik budowy gdzie będę mógł liczyć na Wasze fachowe porady już w temacie samej budowy. Do zobaczenia w innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts