woj.piotrek 21.12.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Witam Można prosić o więcej informacji na temat tego Pana Zbyszka??? Gdzie buduje, budował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 05.01.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 budowa domu z materiałem czy bez jak wiesz z czego chcesz budować jakie materiały są dobre jakie firmy są sprawdzone to buduj z materiałem jeżeli nie znasz sie to możesz byc nieżle skrojony na materiale wszystko zależy od żetelności firmy która buduje firm jest dużo cwaniaków nie brakuje wybierajcie sprawdzone ekipy, polecane itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtGrep 08.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Witam Można prosić o więcej informacji na temat tego Pana Zbyszka??? Gdzie buduje, budował??? ja tez chętnie poproszę startuję powakacjach, rejon Piaseczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 12.01.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ja tez chętnie poproszę startuję powakacjach, rejon Piaseczno moge polecić ci dobrą firme do budowy domów z Andrespolu k. łodzi może do Piaseczna nie bedzie za daleko robiłem po nich domy małe i naprawdę duże obiekty, solidna ekipa do budowy i wykończenia Darek 693420235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar-ek 28.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja nie wiem czemu tyle osób tu narzeka na firmę z materiałem? bo niby kroją ? ja powiem tak ,wybrałem projekt do budowy domu i dałem znajomemu kierownikowi do przeliczenia, dodam tyle , że ona jest również kosztorysantem , policzył wszystko mi ile będzie kosztował materiał na budowę stanu otwartego bez dachu , bo nie wiedziałem jeszcze czy to blacha, czy dachówka:confused:, robota to oddzielny temat. Dałem ogłoszenie i otrzymałem kilka ofert na budowę domu były bez materiału i z materiałem, wcześniej jeszcze wypisałem specyfikę materiałów jakie maja być zastosowanie jak i zakres prac. Co się okazało wyszło taniej niż jak bym sam kupował o jakieś 15tyś różnica to jest duża suma ,.Teraz wiem , że warto było ,owszem były obawy czy nic się nie zmieni jak było ustalone w umowie , i to szef firmy nie liczył mi kilka rzeczy między innymi ogrodzenia terenu budowy, foli przed zalaniem chudego betonu pod płytę , wentylacji w stropie itd. to są drobne rzeczy ale suma sumą i kilka stówek pozostało dla mnie:D.Ekipa terminowa, uczciwa bez zarzutów , wszystko przebiegło pozytywnie,Więc do wszystkich którzy maja dylemat czy z materiałem, to powiem krótko i na temat w zależności od uczciwości firmy.Ja miałem szczęście ale inni mogą go nie mieć .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts