zenek.f 17.02.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Podczytuje forum od kilkunastu dni i czym więcej czytam, tym większy mentlik mam w głowie. Muszę szybko podjąć decyzje i wacham się... otóż mam dom 170m2 parter plus poddasze, jestem zdecydowany na podłogówke po całości, reku i pc. Wacham się jeszcze czy pw czy gruntowa. Szukam solidnej firmy która zajełaby się wykonaniem całości. Może podpowiecie na co zwócić uwagę przed podjęciem decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.02.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nie "wachaj" się Zenek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 17.02.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Podczytuje forum od kilkunastu dni i czym więcej czytam, tym większy mentlik mam w głowie. Muszę szybko podjąć decyzje i wacham się... otóż mam dom 170m2 parter plus poddasze, jestem zdecydowany na podłogówke po całości, reku i pc. Wacham się jeszcze czy pw czy gruntowa. Szukam solidnej firmy która zajełaby się wykonaniem całości. Może podpowiecie na co zwócić uwagę przed podjęciem decyzji? Z całej Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek.f 17.02.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no wacham się wacham a co to za różnica? jak firma solidna to chyba robi w całej Polsce... ja jestem z okolic Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 17.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no wacham się wacham a co to za różnica? jak firma solidna to chyba robi w całej Polsce... ja jestem z okolic Radomia solidna firma nie musi szukać pracy na drugim końcu kraju. Jak firma tak szuka to ty potem szukasz jej. Ja obsługuje Mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek.f 17.02.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 solidna firma nie musi szukać pracy na drugim końcu kraju. Jak firma tak szuka to ty potem szukasz jej. Ja obsługuje Mazowsze oj chyba trochę przesadziłeś są firmy w różnych branżach które pracują na terenie całego kraju... a co możesz mi zaproponować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 17.02.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 ja specjalizuje się w PC Powietrznych.Uznanych tu za pompy dla głupców. Oczywiście gruntówki maja dużo zalet.Jeżeli budujesz nowy dom to dość prosto zamontować gruntówkę .Zrób najpierw OZC i zbierz oferty.Ja też mogę ci zrobić ofertę ale muszę mieś jakiś projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek.f 17.02.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 dom jest według projektuhttp://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-mirabelkach-2/m4b5da1240581c,2będą mieszkały 4 osoby. Zastanawiam się nad powietrzną bo mam niewielka działkę 980m2, a chcemy też jakoś ją zagospodarować,myslałem o jednej ekipie do wszystkiego, ale może poszukam wykonawców do poszczególnych etapów czyli podłogówka, pc, reku. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszamna pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 18.02.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) dom jest według projektu http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-mirabelkach-2/m4b5da1240581c,2 będą mieszkały 4 osoby. Zastanawiam się nad powietrzną bo mam niewielka działkę 980m2, a chcemy też jakoś ją zagospodarować, myslałem o jednej ekipie do wszystkiego, ale może poszukam wykonawców do poszczególnych etapów czyli podłogówka, pc, reku. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszamna pw Dom - koszmar do liczenia ozc, dach i skosy czterospadowe + 4 lukarny + podcien + wykusz. Do kompletu brakuje tylko piwnicy. Na temat projektowego obciazenia cieplnego niewiele mogę powiedziec nie mając wiecej danych, ale do energooszczednego moze mu troche brakować. Edytowane 18 Lutego 2013 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts