jędrek mniejszy 19.04.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Muszę podjąć decyzję jaką kabinę mam kupić.Wybór dotyczy zastosowanego szkła. Gładkie, hartowane - fajnie wygląda na zdjeci, mam jednak obawę o utrzymanie takiej kabiny w czystości ( wszechobecne zacieki ) Matowe tzw. wzór CREPI- czy na takim szkle mniej widać osady z wody? Czy ktoś z forumowiczów kupił kabinę KOŁA z powłoka ochronną REFLEX ?Czy zdaje ona egzamin. Czy faktycznie chroni przed powstawaniem osadów i ogólnego syfu na szkle?Czy można bezpiecznie myć szybę, bez obawy o zdarcie tej wastwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irom 19.04.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Ja mam od półtora roku gładkie szkło. Nie ma problemów z utrzymaniem czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 19.04.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Problemów nie ma, ale trzeba często czyścić a po każdym użyciu przynajmniej opłukać szkło. Jesli tego nie będziesz robić to już po dwóch-trzech użyciach zmatowieją od wapienno-zasadowych zacieków i zachlapań. Ja zawsze opłukuję i czyszczę raz w tygodniu. Używany kilka razy codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts