Ewcia72 19.04.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Za prace budowlane, w których skład wchodzą:-wykop-fundamenty+piwnica /pod częścią budynku/-ściany,stropy-więźba-pokrycie dachówką+kominy i obróbka-elewacja z cegły klinkierowejdla domu o pow. użytkowej 150 m2, z poddaszem użytkowym- cena to 28.000 zł, czy aby nie przepłacę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia72 22.04.2004 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Czy nie ma nikogo kto by podpowiedział mi czy to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 22.04.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Moim skromnym zdaniem to tanio. Ja za dom niepodpiwniczony, z użytkowym poddaszem, 175 m2 pow. użytk. płacę 31 tys. A na dokładkę ekipa zrobi stan surowy otwarty. Do kładzenia dachówki muszę wziąć inną ekipę i zapłacić oddzielnie. Wszystkie ekipy, z którymi rozmawiałam podawały kwoty ok. 33 tys. (bez dachówki). Jedynie murarze z jakiejś wsi chcieli mi postawić dom za 14 tys., ale od razu zastrzegli, że na siewy, żniwa, wykopki czy inne "imprezy" robią przerwę i jadą do domu. Poza tym to byli po prostu rolnicy, którzy sobie dorabiali, więc bałam się ich wziąć.Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.04.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Za prace budowlane, w których skład wchodzą: -wykop -fundamenty+piwnica /pod częścią budynku/ -ściany,stropy -więźba -pokrycie dachówką+kominy i obróbka -elewacja z cegły klinkierowej dla domu o pow. użytkowej 150 m2, z poddaszem użytkowym- cena to 28.000 zł, czy aby nie przepłacę? EWCIA - myślę, że to cena przyzwoita ja na nasze województwo. Tym bardzie, że u Ciebie dochodzi elewacja klinkierowa. A poza tym zapraszam do GRUPY TRÓJMIEJSKIEJ w dziale KLUB BUDUJĄCYCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts