mrose 18.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Szukam wykonawcy w okolicach Elbląga.Za 2 tygodnie będę miał ozc. Narazie dostałem kompleksową ofertę na polską pompę 18 kW z odwiertami 420m za 55 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 18.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 jak mogę prosić to napisz od kogo masz taką wycenę? dosyć duza moc a cena całkiem fajna... jak nie chcesz tu to moze na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrose 20.02.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 jak mogę prosić to napisz od kogo masz taką wycenę? dosyć duza moc a cena całkiem fajna... jak nie chcesz tu to moze na priv? Chciałbyś zaproponować coś lepszego? Czy tak jak ja szukasz wykonawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 20.02.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 szukam wykonawcy.... od prawie roku, ofert mam od groma, ale cholery dostanę, ceny zamiast spadać wciąż rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itliano 05.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam to samo mrose jak możesz podeślij jakiegoś rozsądnego wykonawcę na priva. Może zorganizujemy zakup grupowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 06.03.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mam to samo mrose jak możesz podeślij jakiegoś rozsądnego wykonawcę na priva. Może zorganizujemy zakup grupowy:) W Toruniu masz Wihajstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itliano 07.03.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 W Toruniu masz Wihajstra. dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitognar 09.03.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 najtańsza wycena dla niektorych niestety jest jedynym kryterium wyboru, a nie zawsze sie to sprawdza, tak jak z zakupem samochodu dla kazdego liczy sie co innego, a sa i tacy ktorzy chca kupic najtaniej i wiadomo jak to sie pozniej konczy. Gromadzenie ofert przez rok zeby znalezc najtansza to nie to co bym polecal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 09.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ale warto mieć jakiś punkt odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sympatyczna 12.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mam to samo mrose jak możesz podeślij jakiegoś rozsądnego wykonawcę na priva. Może zorganizujemy zakup grupowy:)[/quote Jeśli szukacie kogoś odpowiedzialnego i z dużym doświadczeniem, a do tego z odpowiednim zapleczem no i wiadomo z zabezpieczeniem gwarancji na roboty to wiadomo zawsze koszty są wyższe niż u " pana Henia" .Osobiście jednak, nie ryzykowałabym inwestowania praktycznie nie małych pieniędzy ( sama pompa to spory koszt) w wykonanie robót przez kogoś kto nie ma o tym zielonego pojęcia. Wiadomo jak jest , polski wykonawca - potrafi wszystko, widziałam roboty wykonane żałośnie,, źle wyliczone odwierty, instalacje nie pracujące w ogóle, a wykonawca znika bez śladu zero kontaktu Mogę polecić firmę jeśli ktoś będzie zainteresowany napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sympatyczna 12.04.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Sprawdzałeś już wszystkie elbląskie firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_g 15.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja ostatnio slyszalem o firmie Begom z Przejazdowa, z tego co wiem to maja tanie pompy, mam tez kolege ktory ma kolege ktory tego uzywa i sobie chwali (kolektor poziomy) ale niestety nic wiecej nie wiem na temat tej firmy ani tych pomp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sędłaki 17.06.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Poszukuję wykonawcy do PCi i DZ- preferuje poziome ( duża działka do rzeki) w woj lubelskim- lokalizacja Biłgoraj. (lub podkarpackim -do Rzeszowa tak samo daleko jak do Lublina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts