skalmo 19.04.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 chcę wyburzyć na dole pomieszczenie gospodarcze aby powiększyć salon na dole dom jest stary ciężki, nie obędzie się więc bec filaru wzmacniającego . Z czego go zrobić, czy na suficie montować jakąś szynę wzmacniającą? Może z luksferów? Pół domu jest o pół piętra wyżej i nie mam możliwości łączenia innych pomieszczeń . Uparłam się i wyburzę ściankę nośną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmaan 21.04.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 radze umówić się z konstruktorem, odżałować kilkaset złotych i zrobić to zgodnie ze sztuką budowlaną , architekt[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalmo 22.04.2004 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 radze umówić się z konstruktorem, odżałować kilkaset złotych i zrobić to zgodnie ze sztuką budowlaną , architekt [email protected] a gdzie znaleźć młodego zdolnego architekta w województwie świętokrzyskim, który wie jak przerobić taki gierkowski nietypowy dom-kostkę. Konstruktor tego domu nie miał wyobraźni i chociaż żyje, to wolę kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.04.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Najprościej jakiegokolwiek w Izbie Architektonicznej woj. Swietokrzyskiego. Jak masz plany to mozesz mi podeslac - moge popatrzec. Lubie Staszów - w okolicy jest pare pięknych zamków - zwłaszcza Kurozwęki i stadnin koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalmo 22.04.2004 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 plany zapodziały się gdzieś podczas porządków popowodziowych - szukamy. Ten dom darowali nam rodzice - nam laikom - właśnie zaczęłam kupować pisma specjalistyczne i wizualizuje swoje pomysły. Niestety moja wyobraźnia przerasta założenia konstrukcyjne i dom moźe się zawalić. "per aspera ad astra" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.04.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 No to by nie bylo wskazane - niezaleznie pod jaka gwiazda sie urodzilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalmo 14.07.2004 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 i stało się - jesteśmy właścicielami kostki. Pierwsza rzecz kupujemy drzwi wejściowe PCV i garażowe , pozamykamy i poczekamy na dopływ gotówki. Czy ktoś z was - szczęśliwców posiadaczy kostki - zmienił stropodach na blaszany lekko spadzisty? Czy zrobił to legalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts