12michal 18.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Czy ktoś buduje ten dom ?Jakieś uwagi, kosztorysy ?Wszelkie uwagi mile widziane http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-makowej-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 06.06.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 U mnie powstał ostatnio bardzo podobny dom w sąsiedztwie. Też na pewno budowany z Porothermu, ale wydaje mi się że z jednowarstwowego, więc może podmienili sobie w projekcie. Zresztą to mi się wydaje najsensowniejsza zmiana, bo nie mam przekonania do 15 cm styropianiu na ścianie Sam dom wygląda bardzo fajnie, sprawia wrażenie bardzo kameralnego i mało krzykliwego. Podobają mi się takie zwarte konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota_80 19.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 malutkie łazienki:) obie, takie miniaturki jak w wieżowcu. ale ogólnie ok, zależy jak strony świata, szkoda, że nie można nad garażem zrobić tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts