marekbo 19.02.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam , Obecnie remontujemy mały domek z dziewczyną (fotka), dom z lat 60, ale naszczęście solidnie wybudowany (podwójne śćiany, wszędzie była papa, generalnie po skuciu tynków i posadzek susza:)). Jak dla mnie wymieniłbym tylko dach, ocieplił i pomalował. Ta tym płaskim dachu wymurowałbym łazienke i dał również dach dwuspadowy (tylko troszkę niżej). Dziewczyna chcę koniecznie wysunąć trochę przód (coś ala wykusz), tylko ja nie widzę tej bryły macie może pomysł jak to zrobić żeby miało ręcy i nogi? (obecnie architekt robi inwetaryzację).Na pewno na dachu chcielibyśmy dwa okna połaciowe, komin i przyłącze i anteny są naszczęscie z tylu domu co mnie bardzo cieszy (przynajmniej nie widać). Może ktoś coś podpowie, żeby bryła domu łądnie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts