Grzes z Krakowa 26.08.2004 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 No mozna i tak na to spojrzec Ale chyba mam bo przez to cale zamieszanie z budowa chyba zaniedbalem troche inne sprawy a parcie na zamieszkanie we wlasnych czterech katach jest tak duze brakuje czasu na inne przyjemnosci:D az wstyd sie przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 26.08.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Oj, Grzesiu, Grzesiu, głodnemu chleb na myśli.... Przecież to mała kicia i mały szczeniak...Wstydź się Grzesiu, oj wstydź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDIpro 26.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Ja się troszkę naciołem na valiancie ... poprostu kupiłem kondensacyjny a nie przemyślałem odprowadzenia kondensatu ;( piec stoi w piwnicy a odpływ kanalizacji mam jakieś 2m nad nim i nie ma jak przyłączyć - muszę pomyśleć nad jakąś pompką bo jak się okazało to nie kapie tak jak ja myślałem tylk oczasem się leje jak z kranu ... są jakieś oryginalne pompki do takich problemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INSTALATOR 27.08.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Oczywiście są oryginalne pompki do odprowadzenia kondensatu tylko koszt takiej pompki to wydatek 1400 zł Można to wykonać w inny sposób i znacznie tańszy. Najlepiej wykonać małą studzienkę lub jakiś pojemnik o poj 50-100 litrów poniżej kotła i wstawić pompę z pływakiem (koszt pompki w martetach ok 100zł) i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDIpro 03.09.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 ale żywotność takiej pompki chyba nie będzie długa ... przecież to nie jest woda "pitna" lecz lekki kwas ... a po za tym pomysł chyba odpada bo kuć w piwnicy w podłodze to chyba nie najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts