wojtekku 24.11.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 posiada ktoś kosztorys inwestorski do Jupiter II bądź zestawienia materiałów?? będę bardzo wdzięczny za podesłanie ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.skura84 02.01.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Również przymierzam się do zakupu projektu Jupiter w którejś z 14 wersji:) Mam ogromną prośbę, czy mógłby ktoś (kto już buduje dom wg projektu) przesłać kosztorys? Byłbym ogromnie wdzięczny ([email protected]), pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellukasz 12.02.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam,Mój brat buduje ten dom. Są już fundamenty. Kosztorysu jako takiego nie ma. Jest tylko wykaz materiałów do budowy.Ma mi podesłać to wyślę. Część garażowa też została podniesiona o jeden pustak fundamentowy względem pozostałej części domu.Ja z kolei mam takie pytanie: jakiej grubości pustaki ceramiczne na ścianę użyć?Bo w projekcie jest niby 30cm Porotherm....ale brat się zastanawia czy nie może być 25 cm?Jak jest u Was?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaby_wielblad 01.03.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam wszystkich sympatyków Jupitera! My planujemy w lato budować Jupiter IV - http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/S-GL-816-Jupiter-IV,891.html. Do tego w piwnicy robimy garaż, bo działka ma spadek dom -> garaż (ok. 1m/10m). Architekt już zapowiedział sporo przeróbek, ale to jeszcze przed nami. Kubatura jest przerażająca (1735 m^3), więc chętnie obejrzelibyśmy go najpierw na żywo. Czy są tutaj budujący z okolic Krakowa? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chudy145 07.03.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Ja za kilka tyg ruszam z budową Jupiter V, Grodzisk mazowiecki. Jeżeli buduje ktoś w okolicy proszę o kontakt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttpj 21.04.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Witam,Przymierzam się do kupna projektu Jupiter - jeszcze nie wiem który numer...Czy buduje/budował ktoś dom wg. tego projektu na podkarpaciu?Byłoby świetnie gdyby ktoś mógł przesłać kosztorys lub zestawienie materiałów na [email protected].Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chudy145 16.10.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 (edytowane) Zacząłem budowę jupiter 5 s-gl 831, właśnie kończymy fundamenty. Co do kosztów:Zbrojenie na ławy 1500złBeton b20 na ławy 4000złBloczki betonowe 4000zł15 worków cementu, piach, giętarka do prętów, tarcze do cięcia bloczków itp. Co do czasu:Wykopanie ław i wykonanie zbrojenia 3 dni 3 osobyMurowanie bloczków 4 dni 4 osoby http://images81.fotosik.pl/91/55c57be9d015e12amed.jpg http://images83.fotosik.pl/91/4e2b2fa3e13c707emed.jpg Edytowane 16 Października 2016 przez Chudy145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaT 27.01.2017 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, Przymierzamy się z mężem do zakupu projektu Jupiter XIV.Czy ktoś z Was budował/buduje ten wariant?Do osób, które już zbudowały i wykończyły - jak się mieszka? Czy jesteście zadowoleni?Z tego co widzę kilka Jupiterów w różnych wersjach stanęło już w okolicach Warszawy. Czy ktoś z Was byłby tak miły i podrzucił zdjęcia, albo zgodził się na małe oglądanie zza płotu? Będziemy bardzo wdzięczni - proszę o kontakt ([email protected]) Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts