gkobe 19.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam Mam mały problem, ukruszyłem kubkiem brzeg płyty, jest mała rysa która dochodzi do pola grzewczego (pole działa )Czy mozna to jakos naprawic we własnym zakresie, czy trzeba wymieniac?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 19.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Raczej wymiana, ze względu na temperaturę odpadają kleje samochodowe.Przez rysę może się przedostawać woda => zwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 20.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I własnie przed tym ostrzegano mnie w sklepie, uszkodzenia płyt indukcyjnych przeważnie mają dwie przyczyny1) ukruszenie/pęknięcie szkła (np przy stawianiu lub zsuwaniu garczka)- raczej nalezy wybierać indukcje z ramką metalową która znacznie ogranicza prawdopodobienstwo uszkodzenia szkła2) uszkodzenie elektroniki spowodowane np wbiciem ostrego przedmiotu np widelec w szczeliny wentylacyjne od spodu płyty (bardzo prawdopodobne jeśli ktoś pod indukcją ma szuflady ze sztućcami)- dlatego pod płytą nalezy stosowac dodatkowe osłony zgodnie z instrukcjami montażu płyt indukcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Pozostaje tylko wymiana na nowszy model. Lepiej jeść i żyć niż zjeść ostatni dobry posiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pick 08.09.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Jak po gwarancji, a pewnie już tak, no to faktycznie wymiana na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kierzko 09.09.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jak bedziewsz uzywal tego dalej to zwarcie gotowe. NIe sadze tez by ktos zalatwil ci plyte na wymiane bez gwarancji. także tego... gratuluje nowej kuchenki indukcyjnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anya1500 29.09.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Miałam podobnie i mimo gwarancji nie chcieli wymienić na nową. W sumie się nie dziwię, moja wina (a raczej córki), a nie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszko_z_Łodzi 30.09.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 No niestety to jest uszkodzenie mechaniczne, więc nawet jeśli miałbyś gwarancję, to raczej nie uznają. Także niestety ale tak jak tu już napisano płyta jest raczej do wymiany, bo takich rzeczy się nie naprawia. Pamiętaj, że tu chodzi o bezpieczeństwo - pęknięta kuchenka może powodować zwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump91 14.11.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Też sobie kiedyś rozbiłam szybę płyty... Była to nowiuteńka płyta ale nie uznano mi gwarancji...Popytałam trochę i w serwisie pogotowie-agd.pl w Krakowie poradzili mi wymienienie samej szyby i pomogli w jej znalezieniu co w sumie wyszło mnie taniej niż kupno nowej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts