inż. Mamoń 17.06.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 U mnie około 10,5 m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.06.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 moja kuchnia 3x3 jedna stroną otwarta na jadalnie i pokój tzw.dzienny,kominkowy itp....przy kuchni spiżarnia 1.5x1.2 ( czyli mniejsza niż moje łóżko )Ciągle mam wrażenie ,że to wszystko trochę mało ( wogóle domek będzie malutki 103m2) ale parę dni temu rozmawiałam z moją koleżanką -nieszczęśliwą mieszkanką ....400 m domu-piękna rezydencja Domek jej ma jedną ,ale za to bardzo ważną wadę ...trzeba non stop SPRZĄTAĆ !!!!!!Ogromne okna,podłogi -parkiet , duży ogród.Jest pani przychodząca 2x w tygodniu sprzątać,ale moja znajoma nie jest zadowolona z usług pań do pomocy( sprzątają tzw.rynek a po kątach brudno) a miała ich kilka....Po rozmowie z nią ucieszyłam sie trochę, że ten problem mnie nie będzie dotyczył -sama dam rade posprzątac te głupie 100 m raz w tygodniu albo częściej Czytajc różnego rodzaju wypowiedzi na forum nasuwa mi sie jedna myśl -niestety . że nie małe jest piękne tylko DUŻE . Budujący małe domki ,małe kuchnie ,małe łazienki ----łączmy sie w dużym poczuciu humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.06.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Ew-ka Przy takich "wymiarach" domku - Twoja kuchnia jest OK!A ile masz sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Szukając projektu kierowaliśmy sie jedną zasadą-budujemu domek dla siebie czyli 2 osób ,których dzieci wyfruwają z gniazda.Nasze życie podstawowe zaplanowaliśmy na parterze -tj. sypialnia,kuchnia,pokój dzienny z jadalnią,łazienka i pom.gosp(suszarnia-pralnia) wszystko na powierzchni ok 85 m.Z holu zaplanowaliśmy wejście na górę a tam 2 sypialnie i łazienkę - tam dzieciaki będą mieć swoje niezaduże pokoje jak odwiedza rodziców. Z sypialni i pok.dziennego mam wyjście na taras, który jest na całej szerokości domu3x10 i częściowo zadaszony( przy sypialni),To na tym tarasie planujemy spędzać popołudnia i wieczory(hamak,huśtawka,mebelki z ratanu -ale sie rozmarzyłam )Pierwotnie planowaliśmy wszystko na jednym poziomie (bez poddasza ) ale taki domek nie mieścił sie na działce.Parę lat temu mąż skazany byl na wózek i od tej pory boimy się schodów okropnie!!!! Wiemy z życia jaka barierą nie do pokonania są schody czy zwykłe automaty tel. np w szpitalu ...ide spać ,alę się rozgadałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.06.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Ew-ka no to tak jak my! Planujemy z mężem wybudować domek tylko dla nas! Dzieci na wylocie, a ten dom, w którym mieszkamy jest sporo za duży dla dwóch "ramoli". No i te schody! Jest ich mnóstwo, bo to segment. Czy Twój domek, to gotowy projekt? jeśli tak to jaki. Bo ja szukam i szukam..... . I w końcu skończy się to na projekcie indywidualnym. Gdzie się budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 21.07.2004 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 8 mkw z oknem otwarta na saloon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 21.07.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 KROyeNA COS TYCI TA KUCHNIA, A JAKIEJ WIELKOSCI DOMEK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Moja kuchnia bedzie miala ok. 14m2, obok bedzie jadalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.09.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 min.15m2 , kuchnia po salonie jest najważniejszym miejscem i najbardziej rodzinnym,bardzo lubimy całą rodziną przesiadywać w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 20.09.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kuchnia 11 m, obok jadalnia 13 m oraz spiżarnia 1,5 m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 21.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Nasza 15m2. Nie jest otwarta na salon a raczej na hol Tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 21.09.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ja mam niewielką kuchnie ca.10m2 ale połączona z jadalnią i salonem co da razem prawie 50m2...już w "marzeniach" wyobrażam sobie jaka to będzie przestrzeń... oczywiście oddziele ją nieco ścianą z luxferów lub ścianką z nidy z otworami na kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 22.09.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 kuchnia 12.8 + jadalnia 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_R 26.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Kuchnia prawie 11 m2 zamknięta, zaś pokój dzienny 24 m2 otwarty jednak na przedpokój dzięki zastosowaniu podciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 umnie otwara na życie towarzyskie w dużym pokoju około 14 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 U nas 10,5 metra naprzeciwko wejścia do jadalni przechodzącej w salon. W projekcie oryginalnym była w salonie, ale ja nie przepadam za takim rozwiazaniem. Raz juz mialam kuchnie w salonie i nie wspominam tego dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.10.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 U nas będzie 20 metrów z grosikiem. Połaczyliśmy kuchnie z gabinetem , aby była duża. Chce mieć w niej wygodny duzy stół, który będzie można złaczyc w razie większych imprez ze stołem z jadalni, jak dotad to nigdy nie mialam komfortowo wygodnego stołu do jedzenia. Chce tez , zeby to wlaśnie kuchnia była centrum życia w jesienno zimowe dni. Uwielbiam spędzać czas w kuchni:) To dla mnie najważniejsze pomieszczenia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.10.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Kuchnia robocza 9 m2 zamknięta ale bez drzwi, obok jadalnia 19 m2 otwarta na salon 23 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.10.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ciku! popieram! a rozkład pomiwczczeń tego domu rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts