wlos1975 20.02.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam. Mam pytanie o sens założenia baterii termostatycznej w mieszkaniu, w którym wodę ogrzewa terma (znajduje się na korytarzu)? Problem jest tego typu, że gorąca woda dociera do kranu po wylaniu ok 5l wody (którą "ekologicznie" zużywam do spłukiwania). Baterię taką chciałbym założyć ze względu na dziecko, które ma problemy z ustawieniem odp. temp. wody... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza26 20.05.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja też mam termostatyczną z Delfina i też ze względu na dzieci - stała temperatura i zero przykrych niespodzianek. Dlaczego dopiero po 5 l wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 20.05.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No nie wiem jak to jest przy instalacji w której jest terma. Ja mam termostat w baterii prysznicowej, przy ogrzewaniu na gaz. Czekam 3-4sek. aż zleci trochę chłodniejsza woda a potem stała temp. (ja najlepiej 36-38stopni). Wygodne i bardzo sobie chwalę. Używam od 1,5roku i nie założyłby już "normalnej" baterii. Także polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliaszek 21.05.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) ja z mojej termostatycznej (delfin) jestem bardzo zadowolony, ze swojej strony polecam Edytowane 21 Maja 2013 przez Eliaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts