Lusia191 05.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cześć Coooooooooooooooo ja tu czytam.... jakie kończenie dziennika???? wypraszam sobie:mad: My zakończyliśmy na wylaniu wieńców - a przez co?? ..... przez tą straaaaaszną pogodę!!! Od 1 lipca zaczniemy ciągnąć kominy i ściany szczytowe a później więźba, a i co do tego zagadnienia mamy pytanko z jakiego drzewa macie więźbę? nam dekarz mówił że sosna nie, bo dużo sęków, dużo ludzi których pytaliśmy ma świerk a nam poradził jodłę... i skusiliśmy się- czy dobrze? czas pokaże:P Pozdrawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Lusia z tym dziennikiem to bylo do mnie... cyt, slowa lenanova Czytałam u Ciebie że masz w planie zamkniecie dziennika.Dlaczego?Chciałabym śledzić Wasze postępy w wykańczaniu domu... taka mala poprawka i sprostowanie, zeby nie bylo, ze to lenanova:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 05.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 noooooooooo własnie czułam ze coś mi się pozajączkowało... oglądałam oba dzienniki i źle napisałam, nie żebym się tłumaczyła ale jestem leże chora z antybiotykiem , a w dodatku wściekła na pogodę no i po trzecie obchodzę dziś "18ste urodzinki " myślę że mi wybaczysz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Lusia191 to ty jestes w koncu pelnoletnia w takim razie http://www.cheesebuerger.de/images/midi/musik/k012.gif p.s. milo wiedziec, ze ktos jeszcze podczytuje moje slabe wypociny a teraz kuruj sie bo chorobska sa okropne, a jesli sama tego nie zrobisz to my tobie w tym pomozemy http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/f055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 05.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 dziękuje )) kurcze już dawno nie pamiętam takich urodzin w łóżku ale dam radę i mam nadzieję że szybko się wykuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam sie wieczorowa pora lenanova jak tam Twoje poczynania w wyborze drzwi? masz juz jakies typy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.06.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Lusia- na początku spóźnione życzenia 100 lat!!! 18 lat...piękny wiek:) ... Jeśli chodzi o drzewo na dach to u nas była sosna. Teść ma znajomości na tartaku tak więc byłam pewna że dostaniemy dobre drzewo. Nawet własnoręcznie je impregnował Mmelisa- dostałam dzisiaj katalog Gerdy i powiem że jest kilka fajnych i nie bardzo drogich drzwi:) Zobaczymy A ja dzisiaj pożegnałam Panów od dachu ...Pięknie mnie "skasowali" i pojechali:) I mamy w końcu dach nad głową Wole oko pięknie wygląda. To tylko papa ale i tak jest już ładnie:) Wieczorkiem wstawię zdjęcia i to będą ostatnie zdjęcia.Kolejne dopiero w lipcu lub sierpniu przy oknach. Na dachówkę trochę poczekamy bo tak jak wcześniej pisałam, fachowiec ma przed nami 5 czy 6 dachów do zrobienia a to trochę potrwa:) Na głowę się już nie leje tak więc możemy ewentualnie poczekać do wiosny:) Teraz najważniejsze okna i drzwi. Mmelisa- napisz mi proszę jeśli się orientujesz czy przed ociepleniem domu cegła musi być idealnie sucha? Przy deszczach jakie teraz są ciężko będzie z suchą ścianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Hej, gratuluję dachu i wstawiaj zdjęcia bo jestem ciekawa jak to wole oko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mmelisa- napisz mi proszę jeśli się orientujesz czy przed ociepleniem domu cegła musi być idealnie sucha? Przy deszczach jakie teraz są ciężko będzie z suchą ścianą... Ja sie nie orientuje, ale zapytalam meza i uslyszalam taka odpowiedz...ze sciana nie musi byc idealnie sucha, ale tez nie przemoczona, bo wilgoc i tak odparuje do srodka, i dom musi byc wtedy dobrze wentylowany, nie moga byc pozamykane okna i drzwi, bo potem po czasie moze wyjsc grzyb na scianie. zerknij moze jeszcze na drzwi Urzedowski, sa w miare dobre i tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.06.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 O nie żadnego grzyba na ścianie nie chcę... W mieszkaniu walczę z grzybem i nie chcę tego samego w domu. Wolę poczekać na ładniejsze pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zanim okna bedziecie mieli to i pogoda piekna bedzie rety ja teraz Sopot TOPtrendy Festiwal ogladam..leci Rudy sie zeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.06.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mam zdjęcia:) Tadam:lol2: http://images61.fotosik.pl/826/1811ca7d10734537med.jpg http://images65.fotosik.pl/828/cdc98f7941831ac5med.jpg :D:D http://images61.fotosik.pl/826/bde290a07b092f25med.jpg To by było na tyle:) Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.06.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja przełączyłam bo synek usypia i jak usłyszy muzę to za nic nie uśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ojaaaa ladnie to wyszlo, teraz aby dachowka byla pieknie polozona, bede trzymac &&&&& bardzo mi sie podoba:yes: to trzeba zrobic http://www.cheesebuerger.de/images/midi/musik/a022.gif u nas to jeszcze chlopaki dwie butelki dolaczyli do wiechy to i im je napelnilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja przełączyłam bo synek usypia i jak usłyszy muzę to za nic nie uśnie:) 'ile synus ma? moje panny tez powinny spac...ale jutro weekend wiec niech poszaleja troche tzn kto go ma ten ma...ja pracuje...wolny mam tylko przyszly poniedzialek i heja na 6kolejnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.06.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Też myślę że ładnie wyszło i też się martwię o dachówkę...Wiadomo że karpiówką łatwiej ale nasz fachowiec mówi że dachóweczką no problem to mam nadzieję że wie co mówi:) O Masz dwie Panny?:)Duże? Mój synek ma 18 miesięcy i na obecną chwilę siedzę z Nim w domu. Dużo mały choruje tak więc na razie żłobek odpada. Usnął to mogę zjeść kolację. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Moje 5,5 i 2,5 tez choruja czesto ale do przedszkola chodza... jak nie goraczkuja to jest ok Smacznego tez pojde cos dla nas zrobic...bo mi smaka na kolacje zrobilas Co do dachu, to jezeli faktycznie jest to fachowiec, ktory wykonuje solidnie swoja prace, to zrobi wam piekny dach..my tez sie obawialismy u nas, tym bardziej, ze nasz majster pierwszy raz kladl plaska dachowke, ale jest jednym z najlepszych fachowcow u nas... ciezko go bylo zlapac (podobnie jak waszego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 09.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wow, wyszło pięknie jak dojdzie dachówka to będzie na prawdę pięknie także ja też mocno trzymam kciuki za dachóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 10.06.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Goshia-dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 10.06.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A ja dalej przeglądam pełno ofert okien i drzwi i już zgłupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts