Mmelisa 10.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 biedulka, wiem co masz na mysli...na pocieszenie dodam, ze to dopiero poczatki sama juz mam kogiel mogiel w glowie...wiec sprytnie podgaduje mojego M co jemu sie podoba, a ja tylko przytakuje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 10.06.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Powiem tak... Jeżeli ktoś ma ogromny worek pieniędzy to nie ma problemu. Też wiedziałabym co wybrać ale jak trzeba uważać na wydatki to jest troszkę trudniej. Mam nadzieję że jutro wygram w totka to 15 milionów i wszystko będzie łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 w takim razie bede trzymac kciuki jak tobie sie uda, to i ja nastepnym razem zagram rety tyle kasy...eh ja bym sie nawet z 200tys ucieszyla...wszystko na tip top bym ukonczyla.. (mam taka nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 10.06.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Trzymaj kciuki,trzymaj:) Ja niby w te losowania nie wierzę ale pomyślałam dzisiaj a co jak wygram?... Zobaczymy. A Wy jaką następną rzecz robicie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zeby Tobie odpowiedziec na to pytanie to musialam zapytac sie M, bo sama ciekawa jestem czyli: odwodnienie wokol domu, dokonczenie elewacji, wyrownanie dzialki a w srodku to sie zobaczy (zalezy ile czasu bedziemy miec i ile zostanie nam bilecikow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 10.06.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A tam jakoś specjalnie podmokłe tereny macie czy jak że musicie odwadniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 nie mamy, ale wode z rynien musimy gdzies odprowadzic, bo do kanalizacji nie mozemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.06.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A ja dalej przeglądam pełno ofert okien i drzwi i już zgłupiałam. Doskonale Cię rozumiem, też tak niedawno miałam trudno się zdecydować tyle tego jest a najważniejsze, żeby wybrać dobrze i nie żałować A macie już coś na oku czy na razie kompletny mętlik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.08.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam:) Długo nie pisałam ale już jestem:) Po długich poszukiwaniach wybraliśmy okna...5 komorowe Veka Perfectline kolor obustronny dąb bagienny Największy problem był z górnym oknem.Wole oko jest wielkie to i okno wychodzi duże dzielone na 6 części,po 3 na pokój.Nie każda firma chciała takie wykonać ale udało się znaleźć firmę która zrobi wszystkie okna. Okna mają wstawiać na początku przyszłego tygodnia. Teraz problem z drzwiami.Tyle tego jest że zgłupiałam.Wybraliśmy drzwi stalowe bo widzę że często drzwi drewniane robią się brzydkie po kilku latach. Mam na oku 2 wzory i muszę podjąć decyzję które bardziej pasują do naszego domu.Wstawię zdjęcia to może mi doradzicie:) Jak tylko wstawią okna to się pochwalę Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 09.08.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 I to jest właśnie DYLEMAT... różne sposoby na wykończenie domku ale i nas przy okazji;) nie byłoby większego wyboru to nie mielibyśmy takich dylematów... Moim skromnym zdaniem- bardzo ładne są oba style ale pierwsze super pasuje do stylu Waszego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 09.08.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 I to jest właśnie DYLEMAT... różne sposoby na wykończenie domku ale i nas przy okazji;) nie byłoby większego wyboru to nie mielibyśmy takich dylematów... Moim skromnym zdaniem- bardzo ładne są oba style ale pierwsze super pasuje do stylu Waszego domku:) Dzięki Lusia:) Trudno jest się zdecydować bo tak jak mówisz jest wszystkiego za dużo:) Nie chcę nawet myśleć co będzie przy wyborze farb,płytek,mebli...Zwariuję Co do drzwi też jestem za tymi pierwszymi ale ostatecznie jeszcze decyzji nie podjęłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 13.08.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Mamy okna:) Za chwilę mają mi przesłać zdjęcia a w piątek o 8 rano montaż http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s005.gif Wczoraj podpisałam też umowę na drzwi.Wybraliśmy te pierwsze z łukiem:) Do kotłowni takie same tyle że bez szyby.Już się nie mogę doczekać W środę tatko zaczyna jeszcze ocieplać dom tak więc dużo nowości:) Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 do wolego oka, pierwsze drzwi to dobry wybor, nie bedzie kombinacji czekam z niecierpliwoscia na relacje zdjeciowa. Pozdrawiam i gratuluje okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 15.08.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witaj:) Też będziemy mieć kolor okien bagienny brąz:) Jeśli możesz wstaw pare zdjęć okien....Jak ten kolor wygląda na nich:)Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 15.08.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witaj:) Też będziemy mieć kolor okien bagienny brąz:) Jeśli możesz wstaw pare zdjęć okien....Jak ten kolor wygląda na nich:) Dziekuje i pozdrawiam Witam:) Jutro na 8:00 rano mają przywieźć okienka to zrobię zdjęcia i wieczorem wstawię tutaj. Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.08.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia:)A co do drzwi ....numer 1 to też Nasz typ (na pewno przeszklone)...do wolego oka będą w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 17.08.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam:) Już jestem:) Wczoraj mieliśmy kilka przygód... O 8:00 rano miały przyjechać okna ale dostałam telefon że będzie małe spóźnienie.Ok mówię poczekam do tej 9:00 bo na tą godzinę miał się przesunąć montaż. Po 9:00 dostałam telefon że fachowcy mieli awarię auta i muszą się przepakować na zastępcze... Musieliśmy czekać kolejne 2 godziny. Już się bałam że to oszuści czy coś.... ale w końcu przywieźli moje okienka <3 Są piękne i kolor i wykonanie. Mam nadzieję że będą długo służyć Zdjęcia zrobiłam już wczoraj ale nie wstawiłam bo dopiero dzisiaj pozwolili mi ściągnąć folię ochronną. Wstawiam dzisiejsze fotki,już bez folii. http://images61.fotosik.pl/826/7c92ea2c2bc817admed.jpg http://images63.fotosik.pl/827/b974fd2b187fe0fbmed.jpg http://images64.fotosik.pl/829/1c4178da400aa283med.jpg http://images63.fotosik.pl/827/e4186c8dbed3d71amed.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 I tym sposobem zostal osiagniety kolejny etap, SSZ okna piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 18.08.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 I tym sposobem zostal osiagniety kolejny etap, SSZ okna piekne Teraz czekamy na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Teraz czekamy na drzwi jaki dlugi okres czekania macie? tez 5 tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts