Lusia191 18.08.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Gratulujemy SSZ na prawde śliczne te okna macie też się nad tym kolorkiem zastanawiamy a jak jeszcze drzwi dojdą to już w ogóle będzie wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 18.08.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Powiedz mi jeszcze jaki czas oczekiwania na okna mieliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 mari u mnie okna byly w przeciagu 2dni...wykonawcy cos okolo 5dni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 18.08.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 jaki dlugi okres czekania macie? tez 5 tygodni? Drzwi do kotłowni już podobno są ale na wejściowe z szybą musimy czekać 3-4 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 18.08.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Gratulujemy SSZ na prawde śliczne te okna macie też się nad tym kolorkiem zastanawiamy a jak jeszcze drzwi dojdą to już w ogóle będzie wypas Lusia dziękuję:* A kolor polecam...naprawdę piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 18.08.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 mari u mnie okna byly w przeciagu 2dni...wykonawcy cos okolo 5dni:-) Na umowie mieliśmy zapisane 21 dni ale wyszło kilka dni dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 24.08.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Domek już ocieplony:) http://images61.fotosik.pl/826/f814c37d805d22bamed.jpg http://images64.fotosik.pl/829/87fba0d67411617bmed.jpg http://images63.fotosik.pl/827/94c234c38012d04emed.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 jaki bielutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 05.09.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Witam:) Za tydzień w piątek wstawią nam drzwi:) W poniedziałek jestem umówiona na podpisanie umowy na dachówkę...a dalej nie wiemy którą wybrać... Byliśmy przez chwilę zdecydowani na Roben Piemont Tobago glazura: ale dostaliśmy też z tej samej firmy wyceny na dachówki Meyer-Holsen.Różnica w cenie między Roben a Meyer-Holsen to ok.7000 zł. ale podobno ta druga firma jest o niebo lepsza,lżejsza,ładniejsza i dają na nią 50 lat gwarancji. I bądź tu człowieku mądry.... Meyer-Holsen Vario Junior Zwilling: Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 05.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Domek prezentuje sie pięknie;)Co do dachówki to bardziej mi się podoba ta druga wersja ale to tylko moje odczucie...A co do ceny to różnica jak dla mnie jest sporawa;/My kładliśmy blachodachówke w kolorze czarnym i nie wiedzialam że tak ładnie będzie to wyglądać i jestem zadowolona ze swojego wyboru. Gwarancje mamy na 25 lat. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 05.09.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Domek prezentuje sie pięknie;) Co do dachówki to bardziej mi się podoba ta druga wersja ale to tylko moje odczucie...A co do ceny to różnica jak dla mnie jest sporawa;/ My kładliśmy blachodachówke w kolorze czarnym i nie wiedzialam że tak ładnie będzie to wyglądać i jestem zadowolona ze swojego wyboru. Gwarancje mamy na 25 lat. Pozdrawiam:bye: Czytając opinie na różnych stronach ludzie bardziej polecają Meyer-Holsen. Do poniedziałku jest czas.Pojadę,obejrzę i zobaczymy. U nas blachodachówka odpada przez to wole oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 10.09.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Witam Dzisiaj byłam wybrać dachówkę na Nasz domek i po długich poszukiwaniach padło na dachówkę ceramiczną Meyer-Holsen Tandem czerń nocy powłoka Angoba szlachetna:) Teraz czekamy na zamówienie i ekipę W piątek zdam relację z montażu drzwi:) Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 12.09.2013 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Dom już ocieplony i zaciągnięty klejem:) http://images64.fotosik.pl/829/9ae35251e3d1fea6med.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.09.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Witam się u Ciebie :)Przeczytałam cały dziennik i bardzo podoba mi się Wasz domek:)u Mmelisy też byłam i muszę Wam pochwalić wybór projektu Pędzicie z robotami ! Lena a czy dużo zapłaciliście za ocieplenie z zaciągnięciem klejem? My też na wiosnę chcemy tak zrobić. Będę zaglądac do Ciebie pozdrawiam Edytowane 12 Września 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 12.09.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam się u Ciebie :)Przeczytałam cały dziennik i bardzo podoba mi się Wasz domek:)u Mmelisy też byłam i muszę Wam pochwalić wybór projektu Pędzicie z robotami ! Lena a czy dużo zapłaciliście za ocieplenie z zaciągnięciem klejem? My też na wiosnę chcemy tak zrobić. Będę zaglądac do Ciebie pozdrawiam Witam:) I zapraszam częściej:) Jeśli chodzi o ocieplenie to tak:materiał kosztował coś ok.9000zł. a całą pracę zrobił mój tatko tak więc troszkę zaoszczędziliśmy:yes: Jutro dojdą jeszcze drzwi no i czekamy na fachowca do dachu.Pokryjemy dachówką i myślę że na ten rok zakończymy prace. Zobaczymy jak to będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.09.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 To i tak sporo zrobicie ! My też zamówiliśmy drzwi i mają być do połowy października najpóźniej! Długo to schodzi:( My w zasadzie to już możemy się wykańczać hehe Wprowadzkę planujemy na jesiń-zimę 2014 . My też dużo sami robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 12.09.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) To i tak sporo zrobicie ! My też zamówiliśmy drzwi i mają być do połowy października najpóźniej! Długo to schodzi:( My w zasadzie to już możemy się wykańczać hehe Wprowadzkę planujemy na jesiń-zimę 2014 . My też dużo sami robimy Na drzwi czekamy już miesiąc.Nie mogę się doczekać jutra:) Mówisz że Święta 2014 spędzicie już u siebie? Też bym chciała ale raczej nie damy rady tak szybko.Jeszcze tyle pracy przed nami:yes: Ale piękna choinka we własnym salonie to musi być coś <3 Edytowane 12 Września 2013 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.09.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Oj jak ja kocham Boże Narodzenie :) Oby się udało Wam też zleci , zobaczysz. Rok temu to samo robiłam co Wy teraz. I my się doczekamy Kochana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 12.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No Kochana szybciutko poleciałas z ociepleniem. Bardzo ładnie:)A poza tym gratuluję wyboru dachówka ceramiczna pięknie się prezentuje na domie:) szkoda że my nią nie kryliśmy.Czekam na fotorelację z krycia dachu:)Co do wprowadzenia się i podczytałam i muszę powiedzieć że też planujemy rok 2014 ale nie wiem czy damy radę. Oby się am udało:) Życzę z całego serduchaPS. zdjęcia okien wstawione:)Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 13.09.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 (edytowane) Witam:) Ale mnie dzisiaj Panowie zaskoczyli... Byliśmy umówieni na montaż drzwi na godzinę 9:00 rano.Jakoś specjalnie się nie spieszyłam bo pamiętam że ekipa z oknami miała kilka godzin spóźnienia. A tu godzina 7:00 rano telefon że za 10 minut Panowie będą na działce O_O Dobrze że tatko ma tam jeszcze trochę roboty bo tak za nic bym nie zdążyła w 10 minut dojechać Raz dwa wstawili drzwi.Zrobiłam zdjęcia ale nie są jakieś piękne bo została jeszcze folia no i obróbka drzwi a że z synkiem jesteśmy strasznie chorzy http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/muede/n035.gif to raz dwa zapłaciliśmy,cyknęliśmy parę zdjęć i wróciliśmy do domu.Myślę że do niedzieli mój tata już ładnie wszystko wykończy i wtedy wstawię ładniejsze fotki:) Drzwi są piękne:)Dzisiaj wygląda to tak:) http://images65.fotosik.pl/828/cb6a0c071d6f2b7bmed.jpg http://images62.fotosik.pl/828/bff5689581aebc7cmed.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts