Mmelisa 14.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 mozna powiedziec, ze domek macie juz zamkniety, zostala tylko kwestia polozenia dachowki, ale to juz nie dlugo co? tylko czekac na realizacje zamowienia w dostarczeniu? Ale fajny sie robi ten Wasz wdzieczniaczek-szaraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 14.09.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 mozna powiedziec, ze domek macie juz zamkniety, zostala tylko kwestia polozenia dachowki, ale to juz nie dlugo co? tylko czekac na realizacje zamowienia w dostarczeniu? Ale fajny sie robi ten Wasz wdzieczniaczek-szaraczek Dzięki:* Dachówka już zamówiona i długo się nie czeka na dostawę ale my nadal czekamy na Ekipę.Boję się że nie zdążą przed zimą...bo ostatni dach mają skończyć w połowie października a później dopiero my....Mam nadzieję że zima przyjdzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 w polowie pazdziernika? to juz za miesiac wyrobia sie spokojnie i tez zdaza u was polozyc zanim sniegi spadna bedzie pieknie wykonczony na swieta na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 14.09.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Leno drzwi macie świetne:) Też będziemy mieć z szybą ale na środku. Do twojego wolego oka pasują idealnie.Tym samym osiągnęliście SSZ. Czekam na krycie dachu bo jestem ciekawa jak będzie wyglądać to wole oczko:) Nie martw się na pewno zdążycie przed zimą. Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 14.09.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dzięki dziewczyny:****** Mmelisa-kiedy założą Wam szybę przy schodach?Jestem taka ciekawa efektu bo jeszcze u nikogo takich nie widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 szybe? jeszcze jej nie zamowilismy trzeba bedzie uzbroic sie w cierpliwosc i czekac do nastepnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 14.09.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 szybe? jeszcze jej nie zamowilismy trzeba bedzie uzbroic sie w cierpliwosc i czekac do nastepnego roku :lol2: Czekam w takim razie na kolejne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 to my sie chyba na nie obie nie doczekamy jak tak bedziemy czekac mam nadzieje, ze to nie bedzie trwac wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 14.09.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 to my sie chyba na nie obie nie doczekamy jak tak bedziemy czekac mam nadzieje, ze to nie bedzie trwac wiecznie Na coś trzeba czekać:yes:To daje tyle radości:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 27.09.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) http://images64.fotosik.pl/829/9ae35251e3d1fea6med.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 łaaaaaaaa temat elewacji byl juz poruszany? bo sie pogubilam:rolleyes: Wiesz Lena ze razem z moim mezem znalezlismy w ciagu tygodnia 3 wdzieczniaki wystawione na sprzedaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.09.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Lena ! pięknie Wam idzie !! Kiedy konczycie dach? Bomba! Edytowane 29 Września 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 27.09.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) łaaaaaaaa temat elewacji byl juz poruszany? bo sie pogubilam:rolleyes: Wiesz Lena ze razem z moim mezem znalezlismy w ciagu tygodnia 3 wdzieczniaki wystawione na sprzedaz? Dom jest ocieplony i zaciągnięty klejem:)I tak już zostanie do wiosny:) Kupiliśmy też tynk akrylowy kolor taka kawka z mlekiem:)W tym roku otynkują nam tylko wole oko tak żeby już tam nie wchodzić jak położą dachówkę Też widziałam wdzięczniaki na sprzedaż i zastanawiam się czy to dlatego że ludzie są tak zainteresowani kupnem właśnie tego domu czy może dlatego że nie są zadowoleni z układu pomieszczeń? Ciekawe... Edytowane 27 Września 2013 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 no tak , ale ze mnie gapa to bedziemy podziwiac wole oko z tynkiem, a wyobrazna zrobi swoje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 27.09.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Lena ! pięknia Wam idzie !! Kiedy konczycie dach? Bomba! Nadal czekamy na fachowców.Robią jeszcze jeden dach przed naszym.Mam nadzieję że szybko skończą i zaczną robić u nas. Planowo koniec października:)Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 27.09.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 no tak , ale ze mnie gapa to bedziemy podziwiac wole oko z tynkiem, a wyobrazna zrobi swoje dalej Nie mogę się doczekać wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie mogę się doczekać wiosny:) szczerze... ja tez moze w koncu i my ruszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 to tak jak wszyscy nie mogą się doczekać wiosny:) drzwi i okna jak są to domek nabiera całkiem nowego znaczenia:wiggle: dachóweczkę na pewno spokojnie Wam położą mam nadzieję, że nie będzie szybko srogiej zimy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.09.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Lena , my w listopadzie wstawialiśmy okna , a w październiku był kryty dach . Spokojnie dacie radę Ciekawa też jestem jak elewacja wyjdzie , bo też taki nam się podoba , ewentualnie coś z drewnem . Piękne panele drewniane na elewacji widziałam ! Nasz domek jeszcze nie ocieplony, czeka do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 06.10.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Wole oko już otynkowane.Ma piękny kolorek:) Reszta domku na tynk czeka do wiosny http://images63.fotosik.pl/827/67e52723aaaa8d29med.jpg http://images61.fotosik.pl/826/ef63e1fa58bc33d0med.jpg http://images63.fotosik.pl/827/13a0ec35f5c7f8aamed.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts