Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wdzięczny M07<3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam:)

Od poniedziałku ekipa działa na dachu:) Niestety mogłam jechać tam dopiero dzisiaj ponieważ strasznie się rozchorowaliśmy i mój maluch był na antybiotyku. Na szczęście dzisiaj mogliśmy już na chwilkę podjechać i zrobić zdjęcia:rolleyes:

Kiepska jakość bo z telefonu ale już widać co i jak:) W przyszłam tygodniu Panowie biorą się za wole oko... Jestem dobrej myśli :rolleyes: chociaż trochę się boję... no nic co ma być to będzie:) a musi być dobrze:)

Łaaaał !!:jawdrop:

Pieknie wygląda dach!Super :) ciekawa jestem jak wole oko wyjdzie :) Na pewno będzie pięknie :yes:

Lena zazdroszcze tych slicznych drzew z jednej strony domku , cudne :) Ja jestem "goła "wokół domu i dopiero na wiosnę ruszamy , aż się boję ile pracy będzie :rolleyes:

A ze zdrowiem juz lepiej? Moja córcia od wczoraj gorączkę ma i jutro do lekarza pewnie pojedziemy :(

Dzięki:)Dach wyszedł pięknie ale i ja czekam z niecierpliwością na wole oko a jeszcze troszkę im się zejdzie. Dzisiaj dostałam zdjęcia jednej strony i jestem pod wrażeniem:) Mam nadzieję że całe będzie tak samo ładne:)

Jeśli chodzi o drzewka to u nas już były tuje i choinki do tego chyba z 10 drzewek wiśni ,śliwka,gruszka orzech włoski. Zostawiliśmy tylko 3 wiśnie,orzecha,śliwkę i gruszkę a posadziłam teraz jaśmin,bez,2 brzoskwinie Inka i Redhaven,3 jabłonie Kosztela,papierówka biała,ligol i 2 czereśnie Vega i Buttnera czerwona:) Nie wiem jak to wszystko zmieściłam ale to wszystkie odmiany które bardzo chciałam mieć bo przypominają mi dzieciństwo u dziadków na wsi:) Teraz będę musiała często przycinać żeby nie rosły w nieskończoność:)

A zdrowie różnie...Mały często choruje to i ja ostatnio się zaraziłam ale teraz jest dobrze:)

Witam

My również budujemy Wdzięcznego i strasznie drogo wyszedł nam dach. I mam pytanko jakie koszty dachu wyszły u Was??

My jesteśmy na etapie wykańczania:)

Pozdrawiam

Witaj:)

To prawda...i u nas dach wyszedł bardzo drogo. Ile dokładnie to dowiem się za jakieś 2 tygodnie bo ekipa jest w trakcie krycia dachu dachówką i co chwilę coś tam dokupują tak więc zobaczymy...

A mogę prosić o Wasze zdjęcia z budowy albo link do dziennika jeśli macie:rolleyes:

Pozdrawiam:)

Super to wygląda...naprawdę...czekam na fotki z wolego oka:D

Co do ceny dachu to nam też wyszedł drogo. A my kryliśmy blacho dachówką ale w rzeczywistości wygląda jak dachówka:D ale warto było zapłacić taką cenę(40tys) bo widok jest niesamowity.

Leno co do drzewek to rzeczywiście poniosło chyba Cie...ale fajnie że tak dużo przynajmniej z własnego sadu będą owoce... zdrowe.

My zasadziliśmy jabłonie i czereśnie. Reszta na wiosne;/

Pozdrawiam

Niestety nie posiadamy zdjęć bo brakuje czasu przy 2 szkrabach:). Nas dach z oknami wyszedł ok 90tyś:(

Jak zrobicie jakieś zdjęcia to koniecznie się pochwalcie:)

A czym kryliście dach?I jakie okna dachowe?Te podwójne czy pojedyncze?

I jeśli można wiedzieć w jakich okolicach budujecie Wdzięczniaka?