aniqa1982 07.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Lena bardzo ładny kolorek. Kawa z mlekiem? Czym to robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.10.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Lena bardzo ładny kolorek. Kawa z mlekiem? Czym to robiliście? Dziękuję Tak kolor to taka kawka z mlekiem.Nie mogłam dobrze pokazać na zdjęciu:) To jest gotowy tynk akrylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.10.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Cześć Lena! robicie coś jeszcze w środku?bo z zewnatrz to wiem , że czekacie do wiosny:)pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 20.10.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Cześć Lena! robicie coś jeszcze w środku?bo z zewnatrz to wiem , że czekacie do wiosny:) pozdrawiam:) Wiesz co?W tym roku zrobimy jeszcze dachówkę i na tym zakończymy.Kolejne prace zaczniemy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 29.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Leno kiedy ruszacie z dachówką...bo przyznam szczerze że czekam z niecierpliwością jak bedzie wyglądać wole oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.10.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 bardzo ładny kolorek się zapowiada na całości taki będzie ? z dachówką to już będzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 02.11.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witam:) W czwartek przywieźli Nam dachówkę Dzisiaj dostaliśmy telefon że ekipa wchodzi na dach w poniedziałek:))))) Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ooo super wiesci jak tak dalej pojdzie to nas przegonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 09.11.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam:) Od poniedziałku ekipa działa na dachu:) Niestety mogłam jechać tam dopiero dzisiaj ponieważ strasznie się rozchorowaliśmy i mój maluch był na antybiotyku. Na szczęście dzisiaj mogliśmy już na chwilkę podjechać i zrobić zdjęcia:rolleyes: Kiepska jakość bo z telefonu ale już widać co i jak:) W przyszłam tygodniu Panowie biorą się za wole oko... Jestem dobrej myśli chociaż trochę się boję... no nic co ma być to będzie:) a musi być dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 09.11.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) http://images64.fotosik.pl/829/9115ad92940a0e85med.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Łaaaał !! Pieknie wygląda dach!Super ciekawa jestem jak wole oko wyjdzie Na pewno będzie pięknie Lena zazdroszcze tych slicznych drzew z jednej strony domku , cudne Ja jestem "goła "wokół domu i dopiero na wiosnę ruszamy , aż się boję ile pracy będzie A ze zdrowiem juz lepiej? Moja córcia od wczoraj gorączkę ma i jutro do lekarza pewnie pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 14.11.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dzięki:)Dach wyszedł pięknie ale i ja czekam z niecierpliwością na wole oko a jeszcze troszkę im się zejdzie. Dzisiaj dostałam zdjęcia jednej strony i jestem pod wrażeniem:) Mam nadzieję że całe będzie tak samo ładne:) Jeśli chodzi o drzewka to u nas już były tuje i choinki do tego chyba z 10 drzewek wiśni ,śliwka,gruszka orzech włoski. Zostawiliśmy tylko 3 wiśnie,orzecha,śliwkę i gruszkę a posadziłam teraz jaśmin,bez,2 brzoskwinie Inka i Redhaven,3 jabłonie Kosztela,papierówka biała,ligol i 2 czereśnie Vega i Buttnera czerwona:) Nie wiem jak to wszystko zmieściłam ale to wszystkie odmiany które bardzo chciałam mieć bo przypominają mi dzieciństwo u dziadków na wsi:) Teraz będę musiała często przycinać żeby nie rosły w nieskończoność A zdrowie różnie...Mały często choruje to i ja ostatnio się zaraziłam ale teraz jest dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.11.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 To ciesze się , że zdrówko się poprawiło:) A drzewek masz duuzo super:) JA na razie tylko brzoskiwnkę i 4 jodełki miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.11.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Okazało się , że moja pociecha ma lekkie zapalenie płuc :(Na szczęście bardzo słabe i powinno jej niedługo przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 15.11.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Witam My również budujemy Wdzięcznego i strasznie drogo wyszedł nam dach. I mam pytanko jakie koszty dachu wyszły u Was?? My jesteśmy na etapie wykańczania:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 15.11.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Witam My również budujemy Wdzięcznego i strasznie drogo wyszedł nam dach. I mam pytanko jakie koszty dachu wyszły u Was?? My jesteśmy na etapie wykańczania:) Pozdrawiam Witaj:) To prawda...i u nas dach wyszedł bardzo drogo. Ile dokładnie to dowiem się za jakieś 2 tygodnie bo ekipa jest w trakcie krycia dachu dachówką i co chwilę coś tam dokupują tak więc zobaczymy... A mogę prosić o Wasze zdjęcia z budowy albo link do dziennika jeśli macie:rolleyes: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.11.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Super to wygląda...naprawdę...czekam na fotki z wolego oka:DCo do ceny dachu to nam też wyszedł drogo. A my kryliśmy blacho dachówką ale w rzeczywistości wygląda jak dachówka:D ale warto było zapłacić taką cenę(40tys) bo widok jest niesamowity. Leno co do drzewek to rzeczywiście poniosło chyba Cie...ale fajnie że tak dużo przynajmniej z własnego sadu będą owoce... zdrowe. My zasadziliśmy jabłonie i czereśnie. Reszta na wiosne;/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 18.11.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Niestety nie posiadamy zdjęć bo brakuje czasu przy 2 szkrabach:). Nas dach z oknami wyszedł ok 90tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 18.11.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Niestety nie posiadamy zdjęć bo brakuje czasu przy 2 szkrabach:). Nas dach z oknami wyszedł ok 90tyś Jak zrobicie jakieś zdjęcia to koniecznie się pochwalcie:) A czym kryliście dach?I jakie okna dachowe?Te podwójne czy pojedyncze? I jeśli można wiedzieć w jakich okolicach budujecie Wdzięczniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 19.11.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Łaałł:jawdrop: 90 tys za dach...za taką sumę to ja miałam SSZ prawie:) Szok naprawdę...ale zalezy też gdzie budujecie bo co region są różne ceny... Leno kiedy koniec z dachem? Bedziecie coś robić w tym roku jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts