aniqa1982 06.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 I koniec prac na ten rok ? My też zakończyliśmy roboty budowlane ,a ponieważ nie mamy ogrzewania , bo czekamy na gaz to do wiosny postój. A potem ruszamy ostro z wykończeniówką większość materiałów już zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 lenanova super ze sie udalo z dachowka projekty mamy takie same, ale domy jednak wygladaja inaczej oko wyglada swietnie, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.12.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i3.fmix.pl/fmi1139/64901b470013712152b83d75 Zdrowych i Wesołych Świąt:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 25.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 http://images64.fotosik.pl/501/0bbf38ff37f5b019med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 02.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam koleżanki Oto kilka zdjęć naszego wdzięczniaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) bacaxxl pieeeknie!!! Mozna wiecej zdjec gdzies zobaczyc? Nie ukrywam, jestem bardzo ciekawa o zmianach doczytalam we wczesniejszych postach zapomnialam ze bylo pisane tutaj o tym Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam gospodynie tego watku :bye: Wyskoczylam jak petarda z pochwala Wdziecznego...ale to silniejsze bylo ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 02.01.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 I jeszcze kilka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ojaaaaa:jawdrop: ale swietne zmiany! jak ja lubie takie zdjecia kominek w tym samym miejscu co u nas ma byc koza..tzn my blizej do waszej scianki, bo u nas jej nie ma Kuchnie w pokoiku tez rozwazalismy... ale tam bedzie salonik... lazieneczka wyglada bardzo ciekawie:yes: Na jakim jestescie teraz etapie? tak jak na zdjeciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 02.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tak jak widać na zdjęciach ale zamówioną mamy już kuchnie i panele mają być w tym miesiącu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ojaaaaa jak fajnie my ruszamy wiosna... teraz to mozemy jedynie agd zamowic do kuchni... Kuchnie zamawialiscie w studiu kuchennym czy u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 07.01.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam:) bacaxxl-super domek:) Fajne zmiany.Dlaczego zmieniliście wielkość wolego oka? Mmelisa- napisz proszę czy masz już na oku meble kuchenne?i jak chcesz je ustawić? Ja ciągle szukam inspiracji ,zapisuję pełno zdjęć a po tygodniu kasuję bo okazuje się że to nie to:( Dzisiaj na forum znalazłam myślę idealną kuchnię.Mam nadzieje że to już ostatnia:) A tak w ogóle to bardzo dziękuję za życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 14.01.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam Nie zmienialiśmy wolego oka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.01.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witaj Lenanova Piękne te ostatnie zdjęcia domu, a szkrab przy płocie fajny:) Zaglądałam już wczesniej tylko jakoś tak nigdy się nie odzywałam. Powodzenia przy wykończeniówce:) Bacaxxl, mam pytanie: jaki kolor ścian masz w domu i jaki kolor na kominku? A wkład jakiej firmy zdradzisz? ps. pięknie masz w środku, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 14.01.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lukarna- dziękuję bardzo:)Zapraszam częściej jak dalej ruszymy z pracami:) Bacaxxl- No patrz u mnie jakoś inaczej wygląda to okno...może inne wykończenie i więcej tych szyb,no nie wiem...? Czekam na więcej zdjęć? Macie już zamówiona kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacaxxl 14.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Kolor ścian sam już nie pamiętam ale jakaś kawa z dużą ilością mleka:) Farby brane z Pary a na kominku tynk z serii MITO w kolorze brązu lekko pozłacanego. A co do wolego oka to u Ciebie Lenanova masz pewni dwa okna połączone a u nas jest jedno w całości i tak się wydaje:) Kuchnia już zamówiona będzie pod koniec miesiąca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 24.02.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam wiosennie:) http://moje.glitery.pl/obrazki/54/157/6-glitery_pl-lenanova-9937.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 24.02.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 W marcu na budowę wchodzi elektryk:) Jestem teraz na etapie szukania oświetlenia do domu.Szukam również inspiracji na wykończenie i meblowanie domu.Zazdroszczę ludziom którzy znają się na tym i dokładnie wiedzą co z czym połączyć a czego nie bo wyjdzie głupio...Ja niby wiem co chcę mieć ale jest tego tyle że boję się że przedobrzę Widzę że dużo osób wstawia zdjęcia i ludzie doradzają co z czym połączyć...:)Mam nadzieje że i u mnie ktoś pomoże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Widzę że dużo osób wstawia zdjęcia i ludzie doradzają co z czym połączyć...:)Mam nadzieje że i u mnie ktoś pomoże:) Bocian mi sie laczy z piekna pogoda i brzuszkiem u kobiety .. Witaj Lenanova fajne informacje z elektrykiem... mam nadzieje, ze juz wiecie gdzie beda wszelakie pstryczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts