GEX 21.02.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nowy dom w dwa miesiące za 60 tysięcy złotych. Taką ofertą skusił panią Justynę właściciel firmy budowlanej - Jarosław Z. Minęły już prawie dwa lata, a powstał zaledwie szkielet budynku, w dodatku pełen usterek. Dziś na budowie nić się już nie dzieje. Kobieta została bez pieniędzy i dachu nad głową. Zachęcam do obejrzenia materiału filmowego: http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1311842 Dla tych co szukają najtańszych ofert. Polecam najpierw otrzymanie oferty od dużych firm i później je porównać. Nie da się zbudować domu tanim kosztem. To jak kupno nowego samochodu bez gwarancji. - Dzień dobry. Dowiedziałem się, nie wiem czy dobrze, że mogę skontaktować się z panem w sprawie budowy domu? - Tak, tak, słucham. - Ile czasu to by trwało? - Około dwóch miesięcy. - A jaki byłby koszt? - 300 metrów na gotowo, ze wszystkim już, ogrzewaniem, elektryką, ze wszystkim … około 230 tys. zł. Na dom 300m2 trzeba liczyć min. 450.000 PLN na gotowo. I mowa tutaj o rozsądnych materiałach a nie o tanim drewnie i błędzie w instalacji i produkcji domu. I w 2 miesiące taki dom postawić to już nie ma opcji. Jak widać dla domu powyżej nawet kierownik budowy zrezygnował, z pełnienia funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts