Andrzej Wilhelmi 26.04.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Wysokość od której płaci się 50% to 1,80 m a po niżej 1,45 m nie płaci się nic. Wysokość jest mierzona od podłogi do sufitu czyli do płyt GK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumigt 29.04.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No dobra ok a co z tą murłatą poczynić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tak wygląda jakby przestrzeń między murłatą a deskami była zamurowana. Jeśli tak to wywal to i wstaw wełnę. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumigt 29.04.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) No dokładnie jest zamurowana ... łatwe to nie będzie bo domek jest wielkości 9,5x4m i tak jest zrobiony dookoła. Acha i jeszcze jedno o czym nie wspomniałem a dopiero teraz spojrzałem na temat posta.... dach ma kąt jakiejś 30st nachylenia to chyba nie jest płaski?? Rozumiem, że nawet przy zastosowaniu styropapy jest to konieczne ?? Innymi słowy inaczej się nie da ?? Bo prawdę mówiąc myślałem, że to bedzie mój plan B Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez szumigt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.04.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lepiej to zrobić. Mostki pożądane nad rzeczką. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol1200 09.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 dociepl wełną od spodu na szpagaty i na to folię paraprzepuszczalną a u góry dwa razy papa podkład i wierzch tylko że wierzch conajmniej 5,2 gr na sbs-ie pozdrawiam no i zleży jakiej wielkości dach to jak coś wstaw kominki wentylacyjne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.05.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ... na to folię paraprzepuszczalną... Takie niedorzeczne rady doprowadzą ten dach do zagłady! Piszesz takie rzeczy w pierwszym poście, aż strach pomyśleć co będzie dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts