nicolas1 21.02.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) witam,mam istniejące szambo które jest na posesji (3m3) kręgi i miało odpowiednie zezwolenia było zaznaczone na planie zagospodarowania działki z pozwoleniem na budowę.czy mogę je teraz powiększyć wsadzając zbiornik szczelny z tworzywa atestowany 7m3??jakie muszę mieć do tego dokumenty i zezwolenia jakie przybliżone koszty dokumentacji pozwolenia itp.?a może nic nie trzeba zgłaszać tylko powiększyć wykop i wsadzić zbiornik? pozdrawiam Edytowane 21 Lutego 2013 przez nicolas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicolas1 22.02.2013 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 naprawdę nikt nie wie co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 22.02.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 naprawdę nikt nie wie co potrzeba? Nie wiem jak przepisy, ale ja bym robil to i niczym sie nie przejmowal. Wyobraz sobie polskiego urzednika, ktory sprawdza pojemnosc Twjego szamba Do tego trzeba chocby brudna i ciezka pokrywe otworzyc. Predzej urzednik zarzada od Ciebie rachunkow za wywoz szamba. Bo to papierki, urzednik je kocha, i zza biurka sie nie trzeba ruszac. Na moim pozwoleniu na budowe domu z szambem, nie bylo chyba wyszczegolnione jakiej pojemnosci to szambo bedzie. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 witam, mam istniejące szambo które jest na posesji (3m3) kręgi i miało odpowiednie zezwolenia było zaznaczone na planie zagospodarowania działki z pozwoleniem na budowę. czy mogę je teraz powiększyć wsadzając zbiornik szczelny z tworzywa atestowany 7m3?? jakie muszę mieć do tego dokumenty i zezwolenia jakie przybliżone koszty dokumentacji pozwolenia itp.? a może nic nie trzeba zgłaszać tylko powiększyć wykop i wsadzić zbiornik? pozdrawiam Normalnie szambo robisz na zgłoszenie. Ale skoro już je masz to moim zdaniem nie ma co się bawić w papierki wstaw nowe i się przejmuj. Kto to sprawdzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts