MagdalenaL77 21.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 mozecie mi poradzic czy pociagnac plytki do samego sufitu (fotka 1) czy zostawic troche miejsca przy suficie (fotka 2)? ubikacja jest mala a plytki dosc ciemne. Chcialabym ja troche rozjasnic. Macie jakies rady. Co wogule sadzicie o tym ukladzie i tych plytkach?? za kazda rade jestem bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.02.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Jak dla mnie za ciemne płytki do tak wąskiego wnętrza,dostałabym klaustrofobi.Płytki nie są złe ale dałabym je tylko na podłogę i ścianę z lustrem,reszta w jasnych bo teraz mam wrażenie ciasnoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ML-BUD 13.03.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Prawda ,płytki ciemne do tak małej powierzchni w sumie tu nic nie zmieni czy one będą do końca futryny czy do sufity ,ale jeśli je będziesz chciała zastosować to polecam dobre jasne światło .tzn nie max żarówka ale dobre oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts