Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stolarka na profilu Aluplast 8000- jacy dobrzy producenci okien, co myślicie?

Recommended Posts

Stynia - muszę pogratulować samozaparcia w poszukiwaniach:)

Podajesz link do starej strony i nieaktualnego cennika w wersji "dealerskiej", którego nie ma na nowej.

Tamten cennik był w cenach netto, przed rabatem, bez montażu .

Mimo, że nowy specjalnie nie różni się w cenach wyjściowych to niewiele będzie to dla Ciebie pomocne w tej chwili.

Wypisz swoje główne warunki stawiane oknom i odwiedź jakiegoś przedstawiciela w swojej okolicy, który ma u siebie takie okna.

Ocenisz produkt, wykonanie , przygotowanie przedstawiciela do sprzedaży i montażu, wypytasz o interesujące rozwiązania, etc.

"Suche" zapytania mejlowe i takież odpowiedzi niewielką mają wartość merytoryczną, jednak na pewno wprowadzają większy mętlik w głowie.

Wydaje mi się, że nogi mi już pod pachy wlazły i zieleńsza się zrobiłam po sprawdzaniu cudzych ... poglądów (wg porzekadła o trzech prawdach!)

Z tego łażenia-to znalazłam jeden narożnik w tym profilu, pisałam na początku tego wątku.

Mam wszystkie wypatrzone potrzebne parametry pogrupowane w grupy zgodnie z profilami- teraz te grupy uzupełniam o informacje.

:bash:

Edytowane przez Stynia