Krzysiek127 21.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witam, dzien dobry. Odziedziczyłem po dziadku domek letniskowy. Dach był w fatalnym stanie. Zerwałem 3 warstwy starej papy, pokrzywione deski. Całość pokryłem osb, papą i wykonczyłem gontem. Dla laika wyglada ładnie. Moje obawy wzbudza to jak zostawiłem ranty dachu. Nie są niczym wykonczone. Co prawda taki stan rzeczy ma miejsce juz drugi sezon, jednak wydaje mi sie, ze powinienem to poprawic. I tu pytanie do forumowiczow - jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 22.02.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam, dzien dobry. Odziedziczyłem po dziadku domek letniskowy. Dach był w fatalnym stanie. Zerwałem 3 warstwy starej papy, pokrzywione deski. Całość pokryłem osb, papą i wykonczyłem gontem. Dla laika wyglada ładnie. [ATTACH=CONFIG]172316[/ATTACH] Moje obawy wzbudza to jak zostawiłem ranty dachu. Nie są niczym wykonczone. Co prawda taki stan rzeczy ma miejsce juz drugi sezon, jednak wydaje mi sie, ze powinienem to poprawic. I tu pytanie do forumowiczow - jak? [ATTACH=CONFIG]172317[/ATTACH] te ranty to wiatrowki, ale ty nie bedziesz pewnie wykanczal blacha. mogles troche wysunac gonty poza brzeg dachu to by nie bylo ryzyka podcieku wody. Ale tak jak jest tez od biedy moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts