Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

Dzisiaj podczas krótkiej wizytacji w domku udało mi się pstryknąć kilka fotek :)

Na początek klameczki

P3031520.JPG

P3031512.JPG

i niespodzianka od Pana Męża - skończona, czekająca na fugę prysznicowa mozaika z czarnej łazienki:lol2:

P3031514.JPG

P3031509.JPG

P3031517.JPG

Przymiarka do podłogi

P3031518.JPG

P3031519.JPG

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze, napięcie czarnołazienkowe rośnie ;) Gratuluję męża i mężowi :)

Dobrze zrobiłaś, że pozwoliłaś młodej wybrać tapetę, u mnie też będzie "fioletowa Wiola" ;) i starszej i miętówka u młodszej, choć chętnie wsadziłabym je w coś bardziej stonowanego... Niech mają coś z tego domu!!

Morelcia - mężu debiutował z tą mozaiką i nawet mi nie powiedział, że ją wczoraj położył na ściany:D Mnie też rośnie napięcie bo wyliczyłam, że do pełnego skoczenia tej łazienki potrzebuję jeszcze ładnych kilku tysięcy na listwy oświetlenie i farby ;)

Z dziećmi masz racje - niech się czują ważne i że jakiś wkład w tworzenie domku mają:) Moja córka zdecydowanie zażądała tej tapety - i będzie miała. Moim zdaniem jest nieoczywista, odważna i zwariowana jak nastolatka :lol2:

http://www.ukwallpaper.co.uk/imgs/products/r-75908-raum.jpg

Niestety zdjęcia nie oddają jej uroku w pełni, ponieważ w rzeczywistości jest metalizowana i ciężko przez to zrobić dobre foto.

Małgosiu, no wprost nie mogę się doczekać tej łazienki, a teraz jak już jest mozaika to w ogóle:D:D Masz zdolnego tego męża. :yes:

Mów Jemu to od czasu do czasu:)

Tapeta przepiękna. Nie natknęłam się na nią wcześniej. Myśle, że efekt będzie powalający:yes:.

Ciągle mu to ostatnio powtarzam i został za mozaikę mocno wyściskany :lol2: Ja na śmierć zapomniałam o tej tapecie bo stary wzór Rasha i chyba nie był zbyt popularny bo ta tapeta tak naprawdę jest dosyć ciemna i odważna. Gdzie nie gdzie można ją jeszcze bardzo tanio kupić :) Mam nadzieję, że na święta łazienka już będzie gotowa.:yes:

*milek* - Jak ja nie mogę przeboleć, że Ty nie masz tutaj chociaż mini, mini galerii swojego domku. [/font] Zakupy łazienkowe, zrobione? Na dodatek też uknułaś czarną łazienkę.:lol2:

I zdjęcia byś jakieś podesłała na meila - u Ciebie to chyba już stan do zamieszkania, z tego co gdzie nigdzie przeczytałam?

Gosia, coś Ty - jaki stan do zamieszkania :lol2: Ja jestem w polu, bo mi jesienią główny wykonawca od instalacji co i wod-kan zdezerterował :bash: - teraz dopiero będzie to robione (przez kogoś innego rzecz jasna).

Czarna łazienka na razie uknuta na wizualkach :yes: Tak więc widzisz - nie ma co na razie podsyłać :(

Zakupy łazienkowe też na razie w sferze planów - ale postęp jakiś jest, bo ceramika mniej więcej wybrana i okładziny gresowe mi się prawie wyklarowały :rolleyes:

A'propos żyrandoli - po fakcie, ale ja byłam za abażurkami - ładnie wypełniały tą w sumie niemałą przestrzeń :stirthepot:

A tapeta młodej cudna - poproszę info co to, gdzie i za ile :cool:

Emilka a to ładnie Was urządził instalator ;)

U mnie tradycyjnie wszystkie instalacje poza reku i elektryką robił osobiście Pan Mąż, więc sporo kasy i stresu udało się dzięki temu zaoszczędzić.

Co do żyrandoli to zadecydowane, że jednak zostają latarnie :)

Dokładnie takie:

http://c.shld.net/rpx/i/s/pi/mp/8145/7528406911p?src=http%3A%2F%2Fwww.downloadedimages.com%2FImagesSeptember%2F41JnRFF7VL.SL500AA300.jpg&d=ff9b74e72224cef0084c607c39b264cc14490639

Tapeta to naprawdę nic specjalnego ale skoro dziecina się nią zachwyciła to nie dyskutowałam i jest to CHELSEA 759082 RASCH, do kupienia tutaj

Jak tylko będziesz miała fotki wnętrz to mam nadzieję, że się pochwalisz :)

Tutli,

Jestem u Ciebie pierwszy raz i wiem już na pewno, że nie ostatni. :D

Generalnie podoba mi się wszystko:

• podłogi - jodełka i czarno-białe karo.
  • łazienka zapowiada się bosssko,
  • latarenki w holu, wiem, że już po głosowaniu, ale ciesze się, że wygrały,
  • łóżko.... dla mnie hit. Absolutnie przepiękne, wspaniałe i bossskie.

Trzymam kciuki za ciąg dalszy :yes: