tutli_putli 03.03.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dzisiaj podczas krótkiej wizytacji w domku udało mi się pstryknąć kilka fotek Na początek klameczki i niespodzianka od Pana Męża - skończona, czekająca na fugę prysznicowa mozaika z czarnej łazienki:lol2: Przymiarka do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Kurcze, napięcie czarnołazienkowe rośnie Gratuluję męża i mężowi Dobrze zrobiłaś, że pozwoliłaś młodej wybrać tapetę, u mnie też będzie "fioletowa Wiola" i starszej i miętówka u młodszej, choć chętnie wsadziłabym je w coś bardziej stonowanego... Niech mają coś z tego domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.03.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Morelcia - mężu debiutował z tą mozaiką i nawet mi nie powiedział, że ją wczoraj położył na ściany:D Mnie też rośnie napięcie bo wyliczyłam, że do pełnego skoczenia tej łazienki potrzebuję jeszcze ładnych kilku tysięcy na listwy oświetlenie i farby Z dziećmi masz racje - niech się czują ważne i że jakiś wkład w tworzenie domku mają Moja córka zdecydowanie zażądała tej tapety - i będzie miała. Moim zdaniem jest nieoczywista, odważna i zwariowana jak nastolatka http://www.ukwallpaper.co.uk/imgs/products/r-75908-raum.jpg Niestety zdjęcia nie oddają jej uroku w pełni, ponieważ w rzeczywistości jest metalizowana i ciężko przez to zrobić dobre foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.03.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Małgosiu, no wprost nie mogę się doczekać tej łazienki, a teraz jak już jest mozaika to w ogóle:D:D Masz zdolnego tego męża. Mów Jemu to od czasu do czasu:) Tapeta przepiękna. Nie natknęłam się na nią wcześniej. Myśle, że efekt będzie powalający:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.03.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ciągle mu to ostatnio powtarzam i został za mozaikę mocno wyściskany Ja na śmierć zapomniałam o tej tapecie bo stary wzór Rasha i chyba nie był zbyt popularny bo ta tapeta tak naprawdę jest dosyć ciemna i odważna. Gdzie nie gdzie można ją jeszcze bardzo tanio kupić Mam nadzieję, że na święta łazienka już będzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mam nadzieję, że na święta łazienka już będzie gotowa. No to super. bardzo jestem ciekawa efektu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.03.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Magda i jeszcze jedno odnośnie mozaiki - na ścianę jednak damy czarną, fugę. Jak tak popatrzyłam to biała strasznie by "wyła" - na podłogę też chyba jednak czarna pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Piękna tapeta Gosiu!! Już nie chciałam nic mówić ale te barokowe wzory ,wydawały mi się za bardzo poważne:yes: Pogratuluj córce gustu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2013 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Śliczne drzwi tutli a tapeta jest CZADOWA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.03.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Agawi, Beauty dziękuję Jeszcze tylko muszę wybrać na pozostałe ściany kolor pasujący do tej tapety i jakiś żyrandol. Tutaj młoda dała mi już wolną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tutli_putli - kibicuję serdecznie i zaglądam regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.03.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 *milek* - Jak ja nie mogę przeboleć, że Ty nie masz tutaj chociaż mini, mini galerii swojego domku. [/font] Zakupy łazienkowe, zrobione? Na dodatek też uknułaś czarną łazienkę. I zdjęcia byś jakieś podesłała na meila - u Ciebie to chyba już stan do zamieszkania, z tego co gdzie nigdzie przeczytałam? Gosia, coś Ty - jaki stan do zamieszkania Ja jestem w polu, bo mi jesienią główny wykonawca od instalacji co i wod-kan zdezerterował - teraz dopiero będzie to robione (przez kogoś innego rzecz jasna). Czarna łazienka na razie uknuta na wizualkach Tak więc widzisz - nie ma co na razie podsyłać Zakupy łazienkowe też na razie w sferze planów - ale postęp jakiś jest, bo ceramika mniej więcej wybrana i okładziny gresowe mi się prawie wyklarowały A'propos żyrandoli - po fakcie, ale ja byłam za abażurkami - ładnie wypełniały tą w sumie niemałą przestrzeń A tapeta młodej cudna - poproszę info co to, gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.03.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Emilka a to ładnie Was urządził instalator U mnie tradycyjnie wszystkie instalacje poza reku i elektryką robił osobiście Pan Mąż, więc sporo kasy i stresu udało się dzięki temu zaoszczędzić. Co do żyrandoli to zadecydowane, że jednak zostają latarnie Dokładnie takie: http://c.shld.net/rpx/i/s/pi/mp/8145/7528406911p?src=http%3A%2F%2Fwww.downloadedimages.com%2FImagesSeptember%2F41JnRFF7VL.SL500AA300.jpg&d=ff9b74e72224cef0084c607c39b264cc14490639 Tapeta to naprawdę nic specjalnego ale skoro dziecina się nią zachwyciła to nie dyskutowałam i jest to CHELSEA 759082 RASCH, do kupienia tutaj Jak tylko będziesz miała fotki wnętrz to mam nadzieję, że się pochwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Fajnie, że będą latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.03.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Co prawda trochę przyjdzie na nie poczekać ale co tam ... Mam nadzieję, że się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.03.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Pan Mąż zaczął układać podłogę w małej czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ale bajera!! Tutli, myślę, że to będzie hit FM i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tutli - ta podłoga jest po prostu BOSKA! Ale mam nadzieję że fuga będzie czarna? Bo na razie ten wzorek za bardzo konkuruje mi z mozaiką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tutli, Panu Mężowi pięknie wyszło. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Tutli, Jestem u Ciebie pierwszy raz i wiem już na pewno, że nie ostatni. Generalnie podoba mi się wszystko: podłogi - jodełka i czarno-białe karo. łazienka zapowiada się bosssko, latarenki w holu, wiem, że już po głosowaniu, ale ciesze się, że wygrały, łóżko.... dla mnie hit. Absolutnie przepiękne, wspaniałe i bossskie. Trzymam kciuki za ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts