tutli_putli 21.12.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Witaj miło Aga11 Co do świetlistych kolorów to ja jednak odmian miodu i tego nr 5 po głębszym zastanowieniu nie widzę. Te kolory 2 ostatnie, które wydają Ci się takie jasne trzeba by było zobaczyć na żywo ponieważ one wcale nie są takie jasne. Na poniższym zdjęciu widać to na wzorniku. I w zestawieniu z różnymi materiałami, tapeta i drewnem biblioteki: Edytowane 21 Grudnia 2015 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 21.12.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ten żółty jest okropny Nie o to mi chodziło, może nie umiem tłumaczyć. Jak znajdę coś w necie to podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.12.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Kochani w Święta Bożego Narodzenia życzę Wszystkim samych pięknych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.01.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Musze się pochwalić dzisiaj moimi ostatnimi zakupami Tuż przed świętami dostałam długo oczekiwana paczkę z westwing z porcelaną marki Tognana. Bardzo proste, klasyczne białe ze złotym paskiem talerze: obiadowe płaskie, głębokie i deserowe + duża salaterka. Cena 199 zł za komplet 19 elementów na 6 osób. Przyznam, że za taką cenę i uniwersalność tej zastawy, która świetnie komponuje się z innymi skusiłam się aż na dwa komplety. Wcale oczywiście nie żałuję bo zastawa za te pieniądze spełniła moje oczekiwania. Jakież jednak było moje zdziwienie kiedy wchodząc dzisiaj do Pepco natrafiłam na niemal identyczną a nawet o niebo ładniejszą porcelanę z naszej rodzimej Chodzieży w rewelacyjnych moim zdaniem cenach z przeceny. Przykładowo mlecznik 9,99 cukiernica 19,99 bulionówka 14,99 Tym oto sposobem nabyłam do kompletu polską, przepiękną porcelanę z Chodzieży o nazwie Maria Paula Gold. http://www.img.chh.pl/large_size/3b193ee0b697fe23c1a258185ea495b4.jpg http://ocdn.eu/images/skapiec/YzA7MDA7MDMsMCwxMTgsMCwx/91472b5ccfd3a98c91370644476b9b04.jpg http://images4.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2050/th220/mariapaula-zlota-linia-rawier-23cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.01.2016 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Piękne te twoje nabytki. Sama chętnie bym takie przygarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.01.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Ja choruję na tę Chodzież z Pepco, odkąd ją tam zobaczyłam Chcę kupić całą zastawę, łącznie z talerzami i wszystkimi dodatkami i chyba muszę się spieszyć Zakupy piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.01.2016 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Gdyby nie udało się kupić w Pepco to jest jeszcze w sklepie www.garneczki.pl Ceny trochę wyższe ale i tak uważam, że nie są jakieś mocno wygórowane jak za taką śliczną zastawę. Na pewno u nich sobie wazę do zupy dokupię i dzbanek do herbaty bo w Pepco tego nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 09.01.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Urocze, eleganckie i do tego w takiej atrakcyjnej cenie, gratuluje nabytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.01.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Tutli, jak robiliście boazerię angielską w bibliotece? Czy tam oprócz ćwierwałków ze sztukaterii jest jakaś płyta czy ściana pomalowana na biało???Cudnie to wygląda <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.01.2016 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Urocze, eleganckie i do tego w takiej atrakcyjnej cenie, gratuluje nabytków. Katka witaj serdecznie i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.01.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Tutli, jak robiliście boazerię angielską w bibliotece? Czy tam oprócz ćwierwałków ze sztukaterii jest jakaś płyta czy ściana pomalowana na biało??? Cudnie to wygląda <3 Iwonko dziękuję nie mamy żadnej płyty. Tylko ściana, listwy z Oraca i biała farba Para Elite Ceramic http://www.chemiabudowlana.info/zdjecia/publikacje/w_artykule/3886_z1.jpg - ściana była jeszcze nigdy nie malowana, poszły więc 4 warstwy tej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.01.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Bardzo mnie to cieszy Dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts