tutli_putli 29.03.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kochani serdecznie dziękuję za piękne życzenia i Wszystkim życzę spokojnej, pogodnej i radosnej Wielkanocy http://img638.imageshack.us/img638/2025/allelujac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.03.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja! http://img24.imageshack.us/img24/1052/obraz3tg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Gosiu, http://foto3.m.onet.pl/_m/f51cccac32d708296efcb0b78453fe83,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.03.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Gosiaczku, życzę Tobie i Twojej rodzince zdrowych, pogodnych, pełnych radości i miłości Świąt Wielkanocnych. niech zajączek w swoim koszyczku przyniesie Wam garść spełnionych marzeń. ps. dopiero teraz znalazłam ten wątek, bo miałam zapisaną subskrypcję dziennika (a tam już chyba nic nie wpisujesz). muszę teraz nadrobić i poczytać, co tu się zadziało u Ciebie. pozdrawiam cieplutko.:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 30.03.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ja również przyłączam się do życzeń świątecznych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 GOSIU http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.04.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wszystkim serdecznie dziękuję za śliczne życzenia Święta, święta i po świętach Przez wszechobecny śnieg i zimę jakoś nie miały dla mnie w tym roku charakteru, mimo że atmosfera rodzinna była bardzo udana. Tymczasem czas wracać do spraw wykończeniowych. Jeszcze przed świętami udało się pomalować jeden raz ścianę w pokoju córki - farba jednak Para Velvet 1800, kolor o nazwie Fresh brew. Swoim odcieniem po wejściu do pokoju powoduje istny ślinotok, tak bardzo przypomina pyszną czekoladę do picia:lol2: Idealnie też zgrał się z odcieniem brązu na wybranej tapecie. Teraz kombinuje jak zabudować karnisze a raczej szyny mocowane do sufitu listwami sztukateryjnymi. Może najprostszym rozwiązaniem byłoby po prostu przykleić te sztukaterię do maskownic, które są w komplecie z tymi szynami? http://www.studio-dekor.pl/images/szyny-CM/CM2/image_998.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Hej tutli, wpadłam raz jeszcze podziękować Ci za sprawdzenie krzesła:hug: Szkoda, ze cena taka sama jak u nas:(No nic- jeszcze chwilkę nad nim podumamy i albo odżałuję tego tysiaka:eek: albo wybiorę coś tańszego:( A u Ciebie robi się pięknie:yes: kolorek ściany mega piękny i apetyczny- mówi Ci to fanka brązów wszelakich:DPokój już ma charakter- to pewne:cool: Z szynami nie bardzo Ci pomogę, bo się nie znam kompletnie- mam w domu normalne karnisze.Może koleżanki coś doradzą...Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hej tutli Kolor boski i ten kontrast z białymi drzwiami Z szynami nie pomogę Mam ale schowane w zabudowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Masz cudowny kominek i piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.04.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dzisiaj się wściekłam i chce mi się płakać Zamówiłam farbe do sypialni oczywiście farba z Pary, kolor dobierany starannie przez kilka godzin spędzonych z profesjonalnym, pełnym wzornikiem. Pewna, że dostałam to co chciałam kazałam Panu Mężowi malować - zajeżdżam dzisiaj na budowę a tam szok na ścianie zamiast szlachetnego ciepłego błękitu złamanego szarością mam jakąś zimną rozbieloną lawendę, która nie ma nic wspólnego z gamą kolorystyczną o którą mi chodziło. Galon farby wymalowany i zostało jeszcze jakieś 2 litry. Ja nie wiem skąd wzięli taki kolor skoro dyktowałam im numer dwa razy z oryginalnej papierowej próbki. Pan Mąż twierdzi że teraz mamy sypialnię jak w niebie i jemu się podoba. Mnie się chce płakać co wchodzę do sypialni i nie mam sumienia kazać mężowi kupować kolejną farbę i malować jeszcze raz ...tym bardziej, że jeszcze ogrom ścian do pomalowania został. Nienawidzę takich sytuacji, nienawidzę zimy i śniegu ...chce słońca, ciepła, zielonej trawy i mojej farby w sypialni:( Na dodatek padły mi baterię w aparacie i nie mogłam zrobić zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie płacz tutli, jak nie przemalujesz to sie przyzwyczaisz Ja tez celuję w szlachetny błękit złamany szarością do kuchni - mam zapisaną tikkurillę, optiva matt, kolor G356. Ale czy na scianie mi sie spodoba - nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 oj...http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif ja tez ostatnio czuje sie podle psychicznie, więc czekam na to słońce i wiosnę jak na zbawienie...ale podobno juz nadchodzi, za dni kilka.... na pocieszenie jeszcze dodam, ze gdy malowaliśmy, mój wybrany niebiesko-szary kolor tez wypadł fatalnie, dwa pokoje poszły do przemalowania, a łazienke to malowano chyba z piec razy i skończyło sie na białym:sick:, na szczęście mieliśmy tanie farby dekorala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gosiu, nie smuć się A może spróbujesz ten kolor reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.04.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kochane ale u mnie problem nie jest w tym że wypadł fatalnie ten który zamówiłam tylko że zrobili mi coś innego niż chciałam. Na puszce sprawdziłam dzisiaj a tam się numer nie zgadza - wcześniej na to nie wpadałam że może być coś nie tak bo wszystkie kolory się zgadzały. Pan Mąż zaczął malować bo jak wiadomo mężczyźni rzadko kiedy odróżniają kolory - wiedział że miał być jakiś niebieski no i był gdyby to było to co zamówiłam tylko na ścianie wypadło by inaczej jakoś bym to przełknęła. Tak czuję się zmuszona nie z własnej winy do posiadania wściekle niebieskich - jasno lawendowych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.04.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gosiu, nie smuć się A może spróbujesz ten kolor reklamowaćMagda ale jak ? Przecież nie przyjdą i mi nie przemalują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Magda ale jak ? Przecież nie przyjdą i mi nie przemalują Gosia, nie odpuszczaj, zadzwoń i powiedz, że kolor jest inny niż zamawiałaś, do tego nie zgadza się numer farby. Wydaje mi się, że oni nie mogą sobie na takie numery pozwolić. Nie mają w końcu tanich farb:no: Daleko od siebie masz tego dystrybutora? Ci z Wrocławia jeżdżą do klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts